Volledig scherm
© realmadrid.com

Real-sterren mogen nieuwe bolides kiezen, ook Courtois en Hazard pronken met hun Audi’s

Time-OutNaar jaarlijkse gewoonte een nieuwe Audi voor de spelers van Real Madrid. Onze landgenoten mochten een nieuwe bolide kiezen: Courtois ging voor de Q7, Hazard koos een Q8. Voor thuismatchen worden de sterren verondersteld om die wagen te gebruiken. Een verplichting om met die auto naar de training te komen, is er niet: zo werd zowel Hazard als Courtois eind vorig seizoen gespot op het trainingscomplex met respectievelijk een Lamborghini Aventador SVJ en een Lamborghini Urus.

32 reacties

 • Eric Roeloffzen

  2 weken geleden
  Gelijk hebben ze, dank aan de voetbalfans, brood en spelen hè. Goede sponsors, doe zo voort.
 • Alfons Ceyssens

  2 weken geleden
  En milieuvriendelijke wagens tellen voor die gasten niet, zeker?
 • Steven Walraeve

  2 weken geleden
  Was ik van Hazard ik zou er mij niet goed bij voelen moest mijn werkgever mij een wagen laten kiezen temeer daar hij zo goed als niet speelt. Eigenlijk verdient hij het niet een wagen te mogen kiezen, was ik van Real ik zou zeggen, eerst spelen EN presteren vooraleer je een nieuw speeltje krijgt. Zo krijgen ze het signaal dat ze eigenlijk niks hoeven te presteren om te krijgen en waarom zou je dan nog moeite doen.
 • Sabine De Meyer

  2 weken geleden
  En wij maar belastingen betalen terwijl zij zo goed als niets afdragen. Een slag in het gezicht van de gewone werkende Vlaming
 • Tim Loos

  2 weken geleden
  En wij maar belasting betalen. Ze mogen zijn wie ze willen, het kan niet dat deze gastjes minder belastingen moeten betalen dan de gewone sterveling.
 1. Nederlandse arbiter mist loepzuivere penalty, maar geeft nadien meteen zijn fout toe: “Zit er een vlieg in je oog?”
  Eredivisie

  Nederland­se arbiter mist loepzuive­re penalty, maar geeft nadien meteen zijn fout toe: “Zit er een vlieg in je oog?”

  Arbiter Jeroen Manschot is vrijdagavond diep door het stof gegaan in Nederland. Bij een 0-0 stand dacht hij dat NAC-doelman Roy Kortsmit de bal speelde in een duel met FC Volendam-aanvaller Samuele Mulattieri. Na het zien van de beelden wist Manschot echter meer dan genoeg: “Je ziet me er dicht bij staan dus je zou zeggen: joh, wat is dit? Zit er een vlieg in je oog?”
 2. Gevangenisstraf voor supporters Feyenoord na rellen en vernielen van beroemde fontein in Rome

  Gevangenis­straf voor supporters Feyenoord na rellen en vernielen van beroemde fontein in Rome

  De rechtbank van Rome heeft zes supporters van de Nederlandse voetbalclub Feyenoord veroordeeld tot gevangenisstraffen van drie jaar en acht maanden en vier jaar. Dat meldt het Italiaanse persbureau AskasNews. De zes waren betrokken bij de rellen rondom de Europa League-wedstrijd AS Roma – Feyenoord in februari 2015. Daarbij werd de beroemde zeventiende-eeuwse Barcaccia-fontein bij de Spaanse Trappen beschadigd.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart