Radja Nainggolan in opmerkelijk interview op Gouden Schoen: “Als Noa Lang hand voor de mond houdt, denk je toch: ‘Wat doet die allemaal?’”

Gouden SchoenRadja, zoals we hem kennen: recht voor de raap. Nainggolan (33) was gisteravond een van de topgasten op de Gouden Schoen, en dus kon een uitgebreid interview met Gilles De Bilde niet ontbreken. De sterkhouder van Antwerp kwam daarin terug op enkele uitspraken die hij vorige maand deed over Noa Lang (22). “Als hij nu eenmaal zo is, dan moet ik dat accepteren.”

13 reacties

 • Ilse Verlinden

  1 week geleden
  Mooi gezegd? Verstandig? Respect? Geen woorden, maar daden zou ik zo zeggen, Radja! Liever een vinger op de mond, dan dronken te snel rijden.
 • André Christiaens

  2 weken geleden
  Er waren toch genoeg oude RD spelers die men kon aanspreken om op de stoel te komen zitten. Ik denk dat het meer van VTM was te doen om Martinez een peer te stoven, van...zie je hem zitten de beste RD die je thuis hebt gelaten.
 • Frank Waeghe

  2 weken geleden
  Mooi gezegd Radja, ik denk dat ook als ik bijvoorbeeld iemand te snel en onverantwoord zie rijden in de stad. Dan gaat door mijn hoofd wat doet die toch allemaal...
 • Frederik Lootens

  2 weken geleden
  Naigolan mijn respect voor jou gaat alleen maar de hoogte in. Perfect verwoord.
 • Michel Oyen

  2 weken geleden
  Mooi gezegd Naigolan.
 1. Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”
  Play
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  2

  Ook bij Olympique Lyon glimmen ze van trots om hun Gouden Schoen Janice Cayman: “Way to go, jij kleine Belgische”

  Janice Cayman had vrijdag wat bekijks in het majestueuze Place Bellecour, hartje Lyon. Ze heft haar pas gewonnen Gouden Schoen boven haar hoofd, passend bij het Gouden Mariabeeldje op de Notre-Dame in de achtergrond. Op bezoek bij Cayman in Lyon en haar club Olympique na de winst van een nieuwe trofee. “Ik wil er ook niet te veel mee pronken, zo ben ik niet.”