De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen.
Volledig scherm
De spelers van OH Leuven warmden zich nog op deze namiddag. Rechts: T2 Steven Defour werkte met KVM louter een training af in Mechelen. © Belga/VTM Nieuws

Geen OHL - KVM. Brys: “Er moest gespeeld worden” - Defour: “Beloften erbij halen? Zij zitten niet in testprotocol”

Jupiler Pro LeagueGeen OH Leuven - KV Mechelen vandaag. Deels uit noodzaak, maar vooral als statement. Malinwa kreeg gisteren namelijk geen uitstel van de Pro League, ondanks positieve testen bij de eerste keeper en de reservedoelman. “Dat konden we niet aanvaarden. Als directie waren we zeer teleurgesteld in de beslissing van de kalendercommissie”, zo zegt CEO van KVM, Frank Lagast.

75 reacties

 • Jose Van Hauwaert

  2 weken geleden
  @Frederik Lootens. 3 - 0 zal wel genoeg en juister zijn zeker. U loopt 15 jaar achter maat. Groeten nog.
 • David Van der Auwera

  2 weken geleden
  Respect voor kv. Pro league stel orde op zaken!
 • Frank Van Driessche

  2 weken geleden
  De bond maakt regels die ze zelf niet volgen!
 • Mieke Dessein

  2 weken geleden
  Voetbal staat toch niet boven corona waar zijn we mee bezig
 • Owen Degrave

  2 weken geleden
  Je wilt niet spelen omdat je het een te grootte risico vind voor COVID maar een training doe je dan wel. Kies dan om je training ook uit te stellen en mondmaskers te dragen (zeker als je met ondersteunend personeel staat te praten langs de zijkant). Hetzelfde voor de buitenlandse stage (als je amper 14 spelers had wegens covid, misschien die dan ook uitstellen en caurantaine?)
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.