Marc Degryse: "Zelfs Philippe Clement, die altijd zo standvastig is, begon rare dingen te doen."
Volledig scherm
PREMIUM
Marc Degryse: "Zelfs Philippe Clement, die altijd zo standvastig is, begon rare dingen te doen." © Photo News

Ook onze analist Marc Degryse ziet de nervositeit in Brugge toenemen: “Clement begon plots rare dingen te doen”

Belgisch voetbal“Ongezien”, zo noemt onze huisanalist Marc Degryse de nervositeit bij Club Brugge, na het zware 3-0-verlies tegen Genk: “Zelfs Philippe Clement begon plots rare dingen te doen”. Ook de spelers gaan volgens hem niet vrijuit. “Het zijn uitgerekend de grote namen die aan het twijfelen zijn geslagen.”

27 reacties

 • René Schoeters

  1 maand geleden
  Halvering van de punten na de reguliere competitie is je reinste competitievervalsing (Anderlecht supporter).
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Marcel, omdat die slungel altijd over zijn gouden schoen valt telkens iemand hem passeert. Dan mekkert hij constant, direct gesteund door zijn maatje Vormer. Sneller geel trekken is de juiste beslissing.
 • Marcel Wouters

  1 maand geleden
  Hebben wij hier in België nog eerlijke scheidsrechters? Waarom viseren zij elke match Hans Vanaken? Hij is zeker niet de brutaalste speler op het veld, want er gebeuren meer ruwe fouten op hem, en dan is het normaal dat je mondeling reageert en uitleg vraagt aan de scheidsrechter waarom hij niet optreedt en fout fluit. Maar dan trekken deze liever een gele kaart voor Hans en misbruiken aldus hun bevoegdheid.
 • jammy cappon

  1 maand geleden
  2 keer winnen en club is kampioen. Hoe ze winnen speelt geen rol, al is het op een diefje. De kwaliteit is er, het geloof moet terugkeren.
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Patrick ik ben club supporter maar gelijk dat ze de laatste wedstrijden bezig zijn zullen ze toch uit een ander vaatje moeten tappen tegen antwerp