De Ketelaere, de beste Bruggeling, druipt ontgoocheld af.
Volledig scherm
PREMIUM
De Ketelaere, de beste Bruggeling, druipt ontgoocheld af. © Photo news

Onze watcher blijft op zijn honger zitten: “Club heeft nooit ten volle gestreden tegen dit Dortmund”

Club BruggeHet enthousiasme na de 4 op 6 is weg. Na twee dreunen van Dortmund, verpersoonlijkt door een Noorse reus. Volgende week wordt het erop of eronder voor Club, thuis tegen die onberekenbare Russen.

12 reacties

 • jammy cappon

  2 maanden geleden
  Laat een spits als Haagland bij club lopen ipv bij Dortmund en men zou een andere match hebben. Eerste mogelijkheid van Krmencik gezien? Man, man, man...Haaglanden trapt die los in de winkelhaak. Daarbij komt dat de helft van de ploeg van club niet in vorm is, waarom is een raadsel.
 • Freddie Heremans

  2 maanden geleden
  Het liep fout vanaf de Bekerfinale, en tot op heden speelde Club amper 5 matchen op niveau. Gans de ploeg is 30 % minder dan vorig jaar, zelfs Mata en Mignolet spelen vertwijfeld. Oorzaken? Diverse, maar al zeker een totaal gebrek aan goede, scorende spits(en). Geen enkel team kan blijven teren op goals van de middenvelders. De aanvallen stokken al vOOr de grote backlijn bij gebrek aan aanspeelpunteb. Dus het ganse elftal moddert maar wat aan. Deli keilt de bal op goed geluk naar niemandsland.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  De enige van Club die bij Dortmund kan meespelen zou Charles De Ketelaere zijn. Al de rest, met inbegrip van de vergulde gouden klompen, zou daar niet eens op de bank zitten.
 • Luc Cleynhens

  2 maanden geleden
  Het was weer niet om aan te zien. Als dat de top is in Belgie !!!!! Vormer is over zijn top alhoewel hij zich toch volledig inzet maar daarnaast wandelt echt de een schidlpad over het terrein !!!! 
 • jan janssens

  2 maanden geleden
  Geen enkele Belgische club hoort thuis in de CL of EL. Onze competitie is momenteel één vd zwakste van Europa.
 1. Vanaken: “Ik had geel verwacht en daarom was ik zo gefrustreerd, maar dit mag mijn imago niet schaden” - Beslissing in beraad
  Club Brugge

  Vanaken: “Ik had geel verwacht en daarom was ik zo gefrus­treerd, maar dit mag mijn imago niet schaden” - Beslissing in beraad

  Zit Hans Vanaken na Nieuwjaar wekenlang voor televisie? Bovenop twee matchen schorsing voor een ‘brutale fout’ riskeert de spelmaker van Club Brugge nóg eens twee weken voor ‘misplaatste uitlatingen’. Club Brugge gaf al snel aan niet akkoord te gaan met het schorsingsvoorstel. Vandaag verscheen Vanaken bijgevolg voor het Disciplinair Comité, de Geschillencommissie van weleer. Herbeleef hieronder de motivering van het bondsparket en de verdediging van Club Brugge, met ook Vanaken die zelf aanwezig was op de online zitting. Na de uitspraak, die vandaag of morgen gecommuniceerd wordt, kan blauw-zwart ook nog een beroepsprocedure opstarten.
 1. Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"
  Play

  Kirsten Flipkens: "Week uitstel van Australian Open zou juiste keuze zijn"

 2. De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuwmatch’: alle beelden van speeldag 21
  Play
  Jupiler Pro League

  De drie goals van Club op het Kiel, gemiste penalty Kums, de Genkse ‘sneeuw­match’: alle beelden van speeldag 21

  18 januari