PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal vraagt zich af wie dit Anderlecht nog begrijpt: “Dat heet ‘niet stabiel’ zijn”

RSC AnderlechtNiet te geloven. Anderlecht van 1-1 naar 7-2 in vijfenveertig minuten. Van een tragedie naar een blijspel. Moeten we nu victorie kraaien of temperen? Het Lotto Park zag het allerslechtste én het allerbeste van Anderlecht in één en dezelfde middag – dat heet ‘niet stabiel zijn’. Een verhaal van meer vragen dan antwoorden.

13 reacties

 • Frankie Goethals

  2 weken geleden
  Dat, beste Stephan, heet progressie! Anderlecht groeit elke week verder. De automatismen, tiktak patronen en looplijnen worden elke keer beter. Tegen Genk waren ze geenszins de mindere, maar het resultaat was slecht. Dat is nu eenmaal voetbal, de beste wint niet altijd of haalt niet altijd punten. Ditmaal waren ze de beste én haalden ze punten. Goed voor de supporters, paarse en neutrale, die komen om voetbal te zien. Trekken, vallen en lopen laten we aan anderen over met minder hoge eisen.
 • Dirk Demol

  2 weken geleden
  Wat is er tjdens de rust in de kleedkamers gebeurd ?
 • Roos Desreveaux

  2 weken geleden
  ik heb genoten van deze match, ik ben fcb supporter, de eerste helft was niks, maar de tweede helft was superbe, ja ze hebben daar hun spaghettinamiddag gehad, de supporters van anderlecht. Het was echt smullen!!
 • Ronny Cypers

  2 weken geleden
  Anderlecht heeft heel goed gespeeld. Daarmee uit. Blijf zo maar verder groeien. Van een FCB supporter.
 • JAN KENIS

  2 weken geleden
  In onze competitie kan iedereen van iedereen winnen of verliezen. Gent wint met 6-1 van Brugge en verliest met 2-3 van Charleroi. Standard verliest met 4-0 op Union. Racing Genk wint gevleid met 1-0 van Anderlecht en speelt gelijk tegen Union. Dus moet men zich afvragen welke ploeg wel stabiel is in deze competitie. Na een spaghetti-avond heb je nog een mosselfestijn en een wafelenbak, je kiest maar.