Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. “Halloween kwam een maand later voor hem” en “waardeloze gelegenheidslinksachter”: Club zwaar gebuisd

Champions LeagueIn plaats van feesttaferelen in het Jan Breydel, een fluitconcert. Pijnlijker worden Europese voetbalavonden niet. De dood of de gladiolen was het - de dood werd het. Alles behalve geholpen door de tactische keuzes van Clement: ook hij verdient een zware buis. Net zoals vele van zijn spelers. Ons individuele spelersrapport met telkens een punt op tien.

6 reacties

 • Robert Wuyten

  1 week geleden
  Heeft Vormer niet meegedaan? Oei.
 • Raphaël Defour

  2 weken geleden
  Begrijp wie kan. De spelers opstelling die in Leipzig won en thuis tegen PSG een gelijkspel afdwong werd overhoop gehaald om weet ik veel jongeren die nog alles moeten bewijzen de klus te klaren. Zelfs de kapitein waarmee club de jongste jaren succes boekte werd tot bankzitter.
 • Lutgard Van Gorp

  2 weken geleden
  Hoe van der brempt erbij liep bij 4e goal komt ie er bij mij nooit meer in
 • Francois Mynendonckx

  2 weken geleden
  Vervang Clement door Blessing van Kv Oostende. Dan hebben ze een trainer die hun kan helpen van het moderne voetbal te spelen en de spelers terug op hun vaste plaats te zetten!!
 • ronny plovie

  2 weken geleden
  U heeft hier vd Bremt nog een 4 terwijl hij aan de basis lag bij 3 doelpunten, Balanta krijgt dan weer een 3 terwijl hij een degelijke match speelt
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.