Mehdi Bayat.
Volledig scherm
PREMIUM
Mehdi Bayat. © Belga

Nu ook Mehdi Bayat in opspraak komt: hoe groeide hij uit tot één van de belangrijkste mensen in ons voetbal? En waarvan wordt hij verdacht?

Propere HandenHij had z’n familienaam al niet mee - broer Mogi Mayat is een spilfiguur in het dossier Propere Handen - maar nu komt Mehdi Bayat, ex-voorzitter van de voetbalbond (KBVB), ook zelf in opspraak. Hij wordt verdacht van valsheid in geschrifte en omkoping.

7 reacties

 • André Christiaens

  1 week geleden
  Waar komt dat zwart geld vandaan? ooit was het toch wit en gedrukt en uitgegeven door de staat. Kort gezegd eigen bestuurders stelen geld uit de clubkasten en waar halen de clubs dat geld vandaan als er een goede boekhouder alles in de gaten houd is er toch geen zwart geld. De staat zou beter de grote controleren en de werkman gerust laten, maar ja bij de grote krijgen ze ook zwijggeld of ook horloges en potgrond voor hun tuin.
 • luc dierick

  2 weken geleden
  Ivan Dat hebt ik maanden geleden hier al geschreven Voetbalstadions zijn de arena s van de witteboordencriminelen Bedrijfswereld Politiek Vakbond Voka Unizo Justitie en alle nevenorganisaties gebouwd met belastinggeld
 • Ivan Vergauwen

  2 weken geleden
  Natuurlijk gaat er niets van komen. Zit vertakt van advocaat , bedrijfsleven tot in de politieke wereld. Als ze dit uitpluizen tot op het bot , betekent dit de val van België.
 • Bart Dekort

  2 weken geleden
  Men mag toch 1 ding niet vergeten, en dat is dat als je lid wordt van een organisatie die reeds jarenlang werd mismeesterd door collega's, je zelf niet maagdelijk wit kan blijven aangezien de organisatie het niet meer toelaat. Het bepalen van de eigen schuld is dan ook uiterst moeilijk, maar gelukkig hebben we magistraten die denken dat ze het allemaal wel kunnen inschatten, en tot oordelen en veroordelingen komen die met de realiteit weinig te maken hebben.
 • Romain Nolf

  2 weken geleden
  En er zal niemand gestraft worden ! zitten veel teveel grote koppen en VEEEEEEL geld !