Nina Derwael bezoekt haar sponsor Hollebeekhoeve.
Volledig scherm
PREMIUM
Nina Derwael bezoekt haar sponsor Hollebeekhoeve. © Jan De Meuleneir / Photo News

Nina Derwael blijft in moeilijke tijden steun krijgen van sponsors en praat over mentale last zonder competitie: “Ik dacht wel eens, voor wat train ik hier?”

TurnenHet is eens wat anders dan rond haar lengteas draaien op de brug. Nina Derwael bezocht deze week een van haar sponsors, het klimaatneutrale zuivelbedrijf Hollebeekhoeve. Derwael vervult haar rol als ambassadrice met de natuurlijke flair die haar eigen is: ”Ik ben blij dat ik in dit rare coronajaar steun blijf genieten.” Derwael sprak ook over een 2020 zonder sportieve ijkpunten. Mentaal was het niet altijd makkelijk. “Ik dacht wel eens: voor wat train ik hier? Het leek wat uitzichtloos.” 

 1. Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snookerbubbel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”
  Play
  Meer sport

  Ronnie O’Sullivan, die lege zaal doet schrikken, vergelijkt ‘snooker­bub­bel’ met gevangenis waar z’n vader vastzat: “Het is vreselijk”

  Ronnie O’Sullivan (44) is niet verlegen om een straffe uitspraak meer of minder. De zesvoudig wereldkampioen snooker plaatste zich gisteren voor de halve finale van de Northern Ireland Open, maar dat was niet waarover hij het achteraf had. Hij vergeleek de coronabubbel waarin de snookerspelers moeten verblijven met de gevangenis waar z’n vader vroeger vastzat.
 1. Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper
  Play

  Anderlecht en Standard overtuigen niet in zoutloze topper

 2. De spectaculaire zege van Beerschot tegen KV Mechelen
  Play

  De spectacu­lai­re zege van Beerschot tegen KV Mechelen