Armand Marchant.
Volledig scherm
Armand Marchant. © REUTERS

Nieuwe krachttoer voor Armand Marchant als 16de in wereldbeker slalom Schladming: “De Armand van vorig seizoen is terug”

SkiënArmand Marchant mag zich nog eens op de borst kloppen: de Belgische topskiër lukte in het Oostenrijkse Schladming als 16de in de wereldbeker slalom zijn tweede beste resultaat ooit. Zijn gelukkige blik na aankomst sprak boekdelen. “Armand heeft zijn vertrouwen teruggevonden”, reageerde zijn mama Veronique Bourdon na de race.

1 reactie

 • Guido Sepelie

  1 maand geleden
  Prachtprestatie, een Belgische skiër in de top 20 van de wereld. Trots mag ie zijn.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus