Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Na deze prestatie rijst de vraag: kan dit jeugdige Anderlecht drie keer per week hetzelfde voetbal brengen?

AnderlechtEr kwam geen bisnummer voor Anderlecht, en zo blijft paars-wit een moeilijk te vatten fenomeen. De bedrijvigheid op de wintermercato lijkt na deze prestatie alvast iets makkelijker te verklaren. Want kan dit jeugdige Anderlecht wel drie keer per week hetzelfde voetbal brengen?

35 reacties

 • Nadine Huldemont

  4 weken geleden
  Anderlechtiaans voetbal, kwist niet wat ik hoorde. Ze wanen zich Barcelona en staan dichter om wekelijks tegen Union te spelen.
 • Alfons Gevaers

  1 maand geleden
  Bepaalde wissels waren me niet duidelijk: Vlam er afnemen, Mukairu er zo lang op laten... Inderdaad vreemd. Anderzijds, met een niet slapende VAR en iets meer geluk (2 ballen tegen de paal en nog een resem kansen) hadden ze nog altijd vlot kunnen/moeten winnen. In de papieren versie van HLN lees ik dat reporter aan WB een teamscore geeft van 6 en aan Anderlecht een 5. Voor een ploeg die de hele match met moeite over de middenlijn is geweest (wat hun goed recht is) kan dit tellen.
 • eric de baene

  1 maand geleden
  Goeie prestatie Beveren mooi punt meegenomen uit Brussel ...! Succes verder 👍
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Kenners én ex-trainers zien Kompany een grote trainer worden. Logisch, hij heeft alles om het te maken én vooral hij is stressbestendig. Híj heeft een doel en zal dat ook bereiken. Zijn ploeg bestaat in tegenstelling tot de andere overroepen teams, uit jonge talentvolle spelers. Die betalen leergeld, zíjn nog wisselvallig én beïnvloedbaar door kritiek. Samen vormen ze de toekomst van RSCA én de Rode duivels. Dat is Anderlecht te voeten uit, tot spijt van wie hen nu al benijd.
 • Geert Van Laecke

  1 maand geleden
  Ronny Popelier, elke ploeg zingt zoals die gebekt is en heeft dus recht om te spelen zoals ze willen. Mooi is het vaak niet, maar het brengt voor teams als Waasland wel punten op. En scoren hoort nu éénmaal ook bij het spel hé. Mooi dat Anderlecht de jeugd een kans geeft, alleen weten we niet wat die echt waard is omdat je ze nooit Europees aan het werk ziet. Zet bv. Verschaeren qua rendement eens tov De Ketelaere en dan komt de eerste er bekaaid van af. Zie bv. ook de opgehemelde Doku!
 1. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus

 2. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal