Lionel Messi en Antonela, vroeger en nu.
Volledig scherm
PREMIUM
Lionel Messi en Antonela, vroeger en nu. © RV/Instagram Antonela

“Leo was héél verlegen”: het Disney-sprookje van Messi en zijn ‘prinsesje’ Antonela, het meisje van de supermarkt dat hem jaren liet wachten

MESSI PRIVÉOver de stervoetballer die straks in Brugge landt, weet de wereld alles. Van vrouw Antonela Roccuzzo amper hoe haar stemt klinkt. Hun liefdessprookje begint op het strand, maar de vonk slaat pas écht over wanneer zij op haar zeventiende haar beste vriendin verliest na een auto-ongeval. Een straatvoetballer van bescheiden komaf bezorgt een ‘prinsesje’ daarna het leven waarvan ze droomt. Cherchez la femme Messi, de discrete anti-WAG. We nemen u mee op hun passionele reis. Met de stad van de liefde, Parijs, als laatste tussenstop. 

22 reacties

 • Herman De Gent

  1 week geleden
  Lijkt wel een beetje op Robert De Niro als hij jong was, die pretoogjes zijn hetzelfde, vind ik.
 • Hans Clément-Vencken

  1 week geleden
  Mooie familie houden zo! Laat alles maar komen zoals het wil en blijf jullie zelf geniet van het leven Simonne Vencken
 • Geert Viaene

  1 week geleden
  Topkwaliteit, klasse,en een gezins mens..samen 5 mooie mensen...
 • Piet Bataillie

  1 week geleden
  Prive is die Messi niet zo bijster interessant. Gewoon een family man zoals velen. Maar hij is wel the goat.
 • edwin marreel

  1 week geleden
  Top man.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 2. HLN Sportcast over de stunt van Club Brugge tegen PSG: “Neymar kon niet ademen! En het trio voorin bij Club was geweldig”
  Play
  Champions League
  8

  HLN Sportcast over de stunt van Club Brugge tegen PSG: “Neymar kon niet ademen! En het trio voorin bij Club was geweldig”

  In onze nieuwste HLN Sportcast blikt gastheer Jonas Decleer met Marc Degryse, Champions League-addict Gilles Mbiye Beya én Jeffrey Lang, de papa van uitblinker Noa, terug op de stunt van Club Brugge tegen Paris Saint-Germain. Blauw-zwart begon perfect aan z’n Champions League-campagne, maar volgens ons panel zat er zelfs nog meer in dan een puntje tegen de Franse grootmacht.