Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © Photo News

Kompany: “Die owngoal, want zo voelt het eigenlijk aan, doet ons de das om”

9 reacties

 • Rik Bogaert

  1 maand geleden
  Proficiat Kompany, nog maar eens bewezen tot wat jullie in staat zijn. O wee voor jullie supporters, als die er nog zijn natuurlijk!
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  Nee, dat is niet het geval, Vincent. Het feit dat je geen goals maakt doet je de das om. Als je geen goals maakt zal je negen keer op de tien verliezen. Scoor twee keer per match zoals het je club betaamt, en je zal drie kwart van je matchen winnen, als je tenminste die vliegenvanger van een Wellenreuter kwijtraakt. Het goaltje gisteren was gewoon een appel die uit de kast viel.
 • bruno schoukens

  1 maand geleden
  Laat die Miazga staan en ge krijgt er nog een paar rond de oren , neem Deli van Club over , top verdediger en past perfect in het plaatje naast Delcroix
 • Eddy Michiels

  1 maand geleden
  Wat een uitleg weeral. Ze kunnen niet scoren en dat heeft totaal niets met die owngoal te zien. Het grootste probleem is dat Anderlecht het al enkele seizoenen moet doen zonder trainer. Dankzij de inbreng van zijn kapitaal ligt hij nog steeds niet buiten. Vercauteren was teveel trainer voor hem en daarom kon hij met hem niet samenwerken. Vercauteren wierp zijn fantastisch systeem omver. Ha ha ha. En nog erger, hij gelooft echt dat hij het kan. Het bestuur danst natuurlijk naar zijn pijpen.
 • alfons moons

  1 maand geleden
  Tegen 200 per uur achteruit! Wie stopt die man ? Denkt Kompany nu écht dat wij Neanderthalers zijn ? Lampard heeft minder krediet !
 1. Ontgoochelde Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"
  Play

  Ontgoochel­de Rik De Mil: "De jongens die op het veld stonden, verdienden meer dan dit"

 2. "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaalverhoging gebruikt worden om stadion te bouwen"
  Play

  "Brugse beursgang slim plan: zo kan kapitaal­ver­ho­ging gebruikt worden om stadion te bouwen"