Clijsters op de US Open vorig jaar.
Volledig scherm
Clijsters op de US Open vorig jaar. © AFP

Kim Clijsters revalideert nog steeds en plant rentree pas eind juli: “Ik leer nu zelfs nieuwe sport”

TennisHoe zit het met de ‘Kimback’? Die lijkt nog steeds weinig vaart te maken. Op haar Instagrampagina laat Kim Clijsters (37) weten dat ze pas in juli terug in actie komt. De Atlanta Open, waar er op hardcourt buiten wordt gespeeld, is het doel.

16 reacties

 • Tom Beneens

  4 weken geleden
  Ik vindt het knap wat Kim doet. Is het zo verstandig, dat zal de tijd wel uitwijzen? Het is haar leven en daarover beslist ze en haar gezin wel over. Succes ermee Kim en laat maar eens zien wat nog kan hè!
 • patrick de bock

  1 maand geleden
  Je was de beste? Niet overdrijven hé!
 • Emi Hergersberg

  1 maand geleden
  er is een tijd voor alles Kim. Ik zou ook nog heel graag even hard willen lopen en hoog springen als vroeger maar die tijd is voorbij. Ik ben blij met al de andere dingen die ik nog wél kan.
 • michel vandewiele

  1 maand geleden
  Alle respect voor wat je bereikt hebt maar stop nu vooraleer de mensen gaan beginnen lachen, want zo hard zijn ze.
 • Marcel Wouters

  1 maand geleden
  Hier zijn ze weer, de negatieve reacties, typisch voor veel Vlamingen die hun topsporters afbreken. Kim zal zelf wel weten en beslissen wanneer zij definitief wil stoppen. Het is niet jullie lichaam maar haar lichaam en conditie die daarover uitsluitsel zal geven. Wel ik hoop voor haar dat het mag lukken. Ik en velen met mij zullen tijd vrij maken om haar wedstrijden te volgen.