De knotsgekke toestanden op de Afrika Cup.
Volledig scherm
De knotsgekke toestanden op de Afrika Cup. © Twitter en Reuters

Journalist achterhaalt mogelijke reden waarom scheidsrechter duel op Afrika Cup twee keer te vroeg affloot: “Hij had last van zonneslag”

Afrika CupKnotsgekke toestanden gisteren op de Afrika Cup. De wedstrijd tussen Tunesië en Mali werd tot twee keer toe te vroeg afgefloten. Eerst in minuut 86, nadien in minuut 89. De gemoederen raakten verhit, scheidsrechter Janny Sikazwe werd onder politiebegeleiding naar binnen gebracht. Een dag later luidt het dat Sikazwe last had van een zonneslag. 

11 reacties

 • jozef van riel

  2 weken geleden
  De kans was groot dat er toch niets zou veranderen in die paar minuten welke verloren gingen. Maar wat met die rode kaart? Is die speler nu geschorst voor zo'n onbenulligheid?
 • Wouter Van de Walle

  2 weken geleden
  Zo een ref zou eigenlijk een goed pak slaag moeten krijgen, op het veld!
 • rudi swinnen

  2 weken geleden
  Oei , dat voorspelt niet veel goeds voor Brussel . Hun voetbalhooligans zullen waarschijnlijk , zoals in het verleden als Tunesie voetbalde zich manifesteren . Winnen of verliezen was hetzelfde ...Brussel werd een slagveld .
 • Peter Rouchet

  2 weken geleden
  Nzolo misschien oproepen!
 • Marc Vanderbeken

  2 weken geleden
  Met geld doe je veel
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.