Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: felicitaties van zijn partner Tracy en taart op de club.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: felicitaties van zijn partner Tracy en taart op de club. © Photo News/Belga

In het spoor van Paul Onuachu tijdens zijn eerste dag als Gouden Schoen: “Mama kon alleen maar krijsen door de telefoon”

Gouden SchoenHet was een onophoudelijke stroom aan gelukwensen, tot diep in de nacht. Kersvers Gouden Schoen Paul Onuachu liet het allemaal op zich afkomen en genieten deed hij met volle teugen. Van het ontbijt over de taart tot de ovatie van zijn ploegmakkers en natuurlijk de knuffels van zijn Tracy. “Ik zal nooit vergeten waar ik vandaan kom, daarom ben ik zo emotioneel.” Een dag in het spoor van ‘Golden Paul’. 

42 reacties

 • Luc Pacco

  2 weken geleden
  Paul, wie laatst lacht , lacht best. Proficiat, alhoewel ik het Charles ook wel gunde !
 • alois boelens

  2 weken geleden
  een terechte winnaar. die bruggespelers kwamen niet eens tot zijn voetzolen.
 • Jan Meeuwissen

  2 weken geleden
  Gekozen om hem aantrekkelijker te maken voor een transfert. Idd , hij heeft dit (dit seizoen) niet verdiend.
 • Kevin Machiels

  2 weken geleden
  Dat Noa maar eerst eens nadenkt waarom hij in België speelt bij Brugge ipv in Engeland of Spanje.
 • Joke Sanders

  2 weken geleden
  Het is zo verdiend, ik ben blij voor hem. Een terechte winnaar 🎉😊
 1. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 2. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.