AP
Volledig scherm
© AP
Club Brugge CLU
0
EINDE
5
RB Leipzig RBL
 • Christopher Nkunku Goal 12' 90'+3'
 • Emil Forsberg Goal 17' 45'+1'
 • André Silva Goal 26'

Horror in Jan Breydel: onherkenbaar Club Brugge krijgt forfaitcijfers om de oren die nog lang zullen nazinderen

Champions LeagueWat een catastrofe. Net op de avond waarin het moest gebeuren, de belangrijkste in het tienjarige tijdperk Mannaert - Verhaeghe, liep nagenoeg alles mis wat kon mislopen. Clement deed een Guardiola’tje, met een verkeerde basiself in een ‘do or die’-match: geen speler die wist waar te lopen of wat te doen. Na 17 minuten stond een apathisch Club 0-3 achter... Pijnlijker kon moeilijk - ‘t werd uiteindelijk zelfs 0-5. Club terug naar af. Weg Europese lente. En dat is erg sneu, na de 4 op 6 waarmee deze campagne gestart was.

92 reacties

 • Geert Van Laecke

  1 week geleden
  Een overduidelijke slechte prestatie en een voetballes van een ploeg die toch tot de Duitse top hoort (vergeten sommigen wel eens). Op voorhand was deze poule een redelijke 'mission impossible', dat moet je als fan en als hater kunnen toegeven met ploegen van een ander niveau als PSG en Man City. Leipzig zit daar echter niet ver onder, wij dus wel. En de prestatie van de jeugd (NEXT) in de CL is hartverwarmend. Maar de budgetten spreken ook boegbeelden.
 • werner van den abeele

  2 weken geleden
  Blijf maar spelen in het oude stadion en gebruikt de centen om de jeugd KANSEN te geen
 • Luc Brouckaert

  2 weken geleden
  Eenmaal buitenlandse ploegen het veld betreden, houd het op voor onze Belgische elftallen.
 • Yves Van Rossem

  2 weken geleden
  Ik heb de wedstrijd niet volledig gezien, gelukkig maar. Wat ik hier in het bovenstukje zie is geknungel van de bovenste plank. Zowel verdedigend als aanvallend liep het voor geen meter ... Terug met beide voetjes op de grond.
 • Albert de Lovendeghem

  2 weken geleden
  De goudhaantjes meteen gehalveerd in prijs en Vanaken heeft bewezen waarom hij géén vaste waarde is bij de Rode duivels. Clement die is wél top; ervaring, diploma, charisma,...
 1. Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge
  Champions League

  Leipzig zonder sterspeler Dani Olmo naar Brugge

  RB Leipzig kan woensdagavond tijdens het cruciale duel op Club Brugge geen beroep doen op zijn Spaanse sterspeler Dani Olmo. De 23-jarige aanvallende middenvelder heeft een spierscheur in de linkerdij opgelopen en komt meer dan waarschijnlijk dit jaar niet meer in actie, zo maakte de club maandag bekend.Ook de heenwedstrijd van eind september in Leipzig moest de Spaanse international missen. Toen stond hij aan de kant met een scheur in de hamstring.
 2. Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvatting van Leipzig-Club
  Play
  Champions League
  1

  Hoe ging het in de heenmatch ook alweer? Bekijk hier nog eens de samenvat­ting van Leip­zig-Club

  Hoe Leipzig te kloppen is? Club Brugge moet er maar eens bovenstaande beelden bekijken. Op 28 september zette blauw-zwart in de tweede wedstrijd van de groepsfase van de Champions League ‘die Rotenbullen’ met 1-2 opzij. In een sterke eerste helft zetten Vanaken en Rits orde op zaken na een vroege tegengoal, na de pauze was het vooral overleven. Herbeleef hier nog eens alle hoogtepunten uit de wedstrijd.
 3. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.