Wout van Aert.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert. © Photo News

Hoe Jumbo-Visma fel gegeerde Van Aert over de streep trok: meer geld, meer steun, meer vrijheid

WielrennenDe handtekening van Wout van Aert is een feit, maar het vergde tijd om de violen gelijk te stemmen. Het financiële aspect speelde uiteraard een rol, maar er was meer nodig om hem te overtuigen. Sportieve garanties, bijvoorbeeld; een vrijere rol in de Tour de France is er daar één van. Hoe Jumbo-Visma de fel gegeerde Van Aert uiteindelijk over de streep trok. 

12 reacties

 • GILBERT WATERSCHOOT

  1 maand geleden
  Die geeft tenminste waar voor zijn geld ,winter en zomer
 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Hij heeft heel goed onderhandeld, zich afbeulen voor iemand anders is gedaan of hij zou het zelf willen en dat zou mij niet verbazen met zijn karakter. Dat hij er altijd alleen voor stond in de klassiekers als de finale begon zou ook geregeld worden en hij heeft zijn goesting gekregen om te blijven want hij is er graag en met een heel dikke opslag. Succes Wout.
 • LUDO SPRANGERS

  1 maand geleden
  Mij interesseert zijn sportresultaten! Ik moet niet weten wat hij verdient! Al dat gezever over transfers,vooral bij voetbal, heeft geen belang! Wout zal zich goed voelen bij Jumbo Visma! Iedereen wil een goed loon! Het mag wat meer zijn want dit kan je niet zolang uitoefenen als bevoordeeld een politici!
 • William Wynants

  1 maand geleden
  het feit om niet alleen voor het grote geld te kiezen maar ook voor een succesvolle carrière, getuigt niet alleen van topbenen maar ook van topverstand.
 • paul tielens

  1 maand geleden
  paul tielens wat een salaris tegen Kevin en Eden.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. België staat onder druk in coëfficiëntenranking om Europees voetbal
  Play

  België staat onder druk in coëfficiën­ten­ran­king om Europees voetbal

 2. Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszitten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"
  Play

  Mignolet: "Met de jongens die nu thuiszit­ten, hadden we nog heel erg mooie dingen kunnen doen in Europa"