HLN Sportcast over Champions League: “Derde? Zij die niet Club-gezind zijn, vinden dat naïef. En dat is het ook een beetje”

HLN SPORTCASTWoensdag trapt Club Brugge zijn Champions League-campagne af tegen de sterren van PSG. In een nieuwe HLN Sportcast blikt gastheer Jonas Decleer met analist Marc Degryse, Champions League-addict Gilles Mbiye Beya en Club-speler Hans Vanaken vooruit op de nieuwste editie van het kampioenenbal. Wie zijn de favorieten? Hoe stop je Messi, Neymar én Mbappé af? En welke ambities mag Club koesteren? “Elk punt dat ze pakken, is een stunt. Ook tegen Leipzig.”

15 reacties

 • wesley m

  2 weken geleden
  Het grootste verschil zit in het Koppeke ..als je op voorhand al zelf denkt Geen kans te maken ...ja dan kan je evengoed niet spelen !! de Spelers van PSG en mannen zoals Messie , Ronaldo denken ...IK bent de beste , IK Ga Winnen , Die anderen zijn Niets tov Ons !! Brugge spelers zijn Veel te braaf en denken zo niet en dus zullen ze ook niet winnen !! Inzet en Karakter winnen meer wedstrijden dan Techniek of Roem !! Zie het laatste EK !!!
 • Dirk Van der Weeën

  2 weken geleden
  Neen Danny callaert dat was anderlecht tegen vitesse.
 • Frankie Goethals

  2 weken geleden
  Oké, Eric De Geeter, Mignolet heeft beloofd de eerste terugspeelbal binnen te laten. Komt in orde!
 • Eric De Geeter

  2 weken geleden
  Als ze een goal maken is het al goed!!!!
 • John Ulmer

  2 weken geleden
  Elke match moet gespeeld worden. Als Brugge kan verliezen van Gent, kan psg verliezen van brugge.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).