HLN SPORTCAST. “De nieuwe regels bewijzen de incompetentie van de UCI”: Tom Boonen en Johan Museeuw fileren Belgische openingsweekend

WielrennenIn de HLN SPORTCAST praten Stijn Vlaeminck en Tom Boonen over het Belgische openingsweekend. Johan Museeuw evalueert de meest opvallende of afwezige Belgen in de eerste twee wedstrijden van het seizoen. Boonen blikt ook al even vooruit op de Strade Bianche.    

7 reacties

 • Sylvia Verkouter

  1 maand geleden
  Tom heeft 200% gelijk .Zijn mensen (uci) die waarschijnlijk zelf nooit of amper op de fiets gereden hebben .
 • patrick vandeputte

  1 maand geleden
  Laat ze nog meer door steden rijden, en dan zagen dat er volk buiten staar bij dat mooie weer.
 • Germain De Block

  1 maand geleden
  Alle twee boter op het hoofd.zouden beter wat nederig naar andere mensen zijn maar is zoals in het voetbal met de bilde,bv's staan overal boven.
 • Marcus Camps

  1 maand geleden
  De nieuwe regels van UCI zijn prima, en allemaal genomen in het belang van de renners. Dus snap niet wat er tegen kunnen hebben ... Tenzij dat ze natuurlijk liever alles zelf voor het zeggen hebben ... Soms moet je mensen ook tegen zichzelf beschermen. Het is niet omdat er zaken al jaren ingeburgerd zijn, dat ze oké zijn. Doping was ook ingeburgerd ...
 • monique bolen

  1 maand geleden
  Als inwoner van W-VL heb ik even gevloekt toen ik de zogezegde wandelaars zag staan in Kortrijk wetende dat de GOVERNEUR van onze provencie instaat is om de volgende wedstrijden bekwaam is om deze niet toe te staan.
 1. Dylan Teuns wordt zevende, maar wil méér met de benen die hij voelt: “Nog drie mooie kansen”
  PREMIUM
  Wielrennen

  Dylan Teuns wordt zevende, maar wil méér met de benen die hij voelt: “Nog drie mooie kansen”

  Dát werd tijd! Niet dat Dylan Teuns (29) de meest anonieme weken uit zijn carrière achter de rug heeft. Maar het was lang — té lang — wachten op een vrucht(je) van zoveel arbeid. Zevende. Goed begin, vindt hij het zelf. Want de gretige, ambitieuze Teuns wil méér. “Ik rijd om te winnen. Of op z’n minst voor het podium. Daar krijg ik nu nog drie mooie kansen toe.”
 1. Bekijk hier de samenvatting van Dortmund-Manchester City
  Play
  Champions League

  Bekijk hier de samenvat­ting van Dort­mund-Manchester City

 2. Kijk hier naar de hoogtepunten van Liverpool-Real Madrid
  Play
  Champions League

  Kijk hier naar de hoogtepun­ten van Liverpool-Re­al Madrid