Giro Di Remco #4. “Voor Evenepoel wordt het zaak om gevoel in het peloton terug te krijgen”

GiroHoe heeft Remco Evenepoel zijn debuut in de Ronde van Italië verteerd? En hoe liggen de kaarten voor de eerste etappe in lijn van vandaag? Kan Tim Merlier zich mengen in wat wellicht de eerste massasprint wordt? Jonas Decleer blikt in de vierde aflevering van ‘Giro Di Remco’ nog een keer terug op de tijdrit van gisteren en kijkt met Maxim Goethals, onze man in de Giro, vooruit naar de rit van vandaag.

2 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Zij die dachten dat Remco gewoon iedereen naar huis zou rijden in de tijdrit, verkeerd natuurlijk. Hij is op de goede weg en laat hem rustig groeien in de Giro.
 • Eric Van Ginhoven

  1 maand geleden
  Wij verlangen veel van Remco, maar ik denk dat hij met de dag beter gaat worden en halverwege de GIRO top zal zijn.
 1. Giro Di Remco #22. Vanthourenhout: “Hopelijk plukt Remco straks vruchten van deze Giro”
  Play
  Giro Di Remco
  10

  Giro Di Remco #22. Vanthouren­hout: “Hopelijk plukt Remco straks vruchten van deze Giro”

  Na een onthoofde en opnieuw uitgeregende koninginnenrit moet Remco Evenepoel de klassementsambities definitief opbergen. Nadat hij op meer dan 24 minuten van Bernal verkleumd binnenreed, staat hij op plaats negentien. Voor Sven Vanthourenhout geen echte verrassing, al hoopt de bondscoach in ‘Giro Di Remco’ dat zijn poulain straks de vruchten kan plukken van deze zware Ronde van Italië om straks te schitteren op de Olympische Spelen en het WK.