Remco Evenepoel.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel. © HLN

EXCLUSIEF. “Tijd nodig om mezelf terug te vinden”: in het spoor van comeback kid Remco Evenepoel in onze docureeks ‘Ik ben Remco’

WielrennenNog exact één maand en dan staat Remco Evenepoel aan de start van de Ronde van Italië. Onze landgenoot ziet op 8 mei een eind komen aan een lange periode zonder competitie na zijn akelige val in de Ronde van Lombardije. Na een maandenlange revalidatie verlengde hij deze week zijn contract bij Deceuninck-Quick.Step met vijf jaar en draait de voorbereiding op de Giro op volle toeren. Wij waren er achter de schermen bij en trokken met Evenepoel mee naar onder meer de Teide in Tenerife. Kan de comeback kid komende maand bij zijn terugkeer meteen meedoen voor het roze? Ontdek het in de nieuwste aflevering van onze exclusieve reportagereeks rond Remco Evenepoel.

 1. Indrukwekkende renovatie van Gentse burgerwoning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”
  Livios

  Indrukwek­ken­de renovatie van Gentse burgerwo­ning: “Meer daglicht, ruimte en zicht op de tuin”

  Liselore en Peter wonen in een ruime burgerwoning in Gentbrugge. Samen met hun vijf kinderen vormen ze een nieuw samengesteld gezin. De halfopen woning dateert uit 1954 en was dus niet alleen aan renovatie, maar ook aan uitbreiding toe. De oude veranda aan de achterkant van de woning ruimde plaats voor een volledig nieuwe aanbouw met leefkeuken en maximaal contact met de tuin. Bouwsite Livios mocht het resultaat bekijken.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend