Herwig De Bruyne
Volledig scherm
PREMIUM
Herwig De Bruyne © © https://kdbcup.be/

EXCLUSIEF. Herwig De Bruyne, trotse vader van een wereldster: “Voor mij is Kevin geen voetballer, Kevin is mijn zoon”

Buitenlands voetbalEen wijs man zei ooit: ’t Zijn niet het vlees, bloed of de centen die van ons ouders en kinderen maken, wel het hart. Een vader vertelt over zijn zoon. Herwig De Bruyne (56) over de rit met Kevin, in de eerste plaats zijn zoon en dan pas die topvoetballer met een prijskaartje. “Als hij gelukkig is in zijn leven, dan ben je dat als ouder ook.”

19 reacties

 • Ferdinand Wuytack

  1 maand geleden
  België zou fier moeten zijn op zo een talent. Als rode duivel bezorgde hij België reeds veel voetbalplezier. Altijd maar zeuren over geld. Arme mensen.
 • Sobek Wessels

  1 maand geleden
  Het zijn de Kijkers en Supporters die zorgen dat voetballers zoveel betaald krijgen of heb je liever dat het Bestuur en Aandeelhouders van die Clubs alle Winsten uit Reklame en Tv gelden opstrijken ? En wat is RIJK zijn ? Gelukkig zijn met wat je hebt en liefst met wat minder !!
 • Jean Gallet

  1 maand geleden
  Bij vele reacties stroomt de jaloezie er zo van af. Wat moet het heerlijk zijn om zoveel geld te bezitten. En als je €miliions wint deel je toch ook niet met iedereen. Je zorgt voor jouw 1ste lijn familie en eventueel mensen die je ten volle apprecieert. Zeker niet met profiteurs.
 • Gerda Haubourdyn

  1 maand geleden
  Waaróm zulke bedragen geven aan 1 man. Wat kun je doen met zoveel geld. En ze betalen de minimum aan sociale zekerheid. En dat om op een bal te trappen. Het is er ver over.
 • Ronny Gyles

  1 maand geleden
  Niemand is het waard om zo decadent veel geld te verdienen. Dit is niet in de voetbalwereld zo natuurlijk. Men mag veel geld verdienen, maar dit is er ver over. Heeft echter niets met Kevin op zich te maken, prachtige voetballer. De vraag is, wie gaat er nu eens tot op het bot uitvissen hoe men zulke spelers kan blijven betalen? ( Mag ook in andere sectoren eens gebeuren)
 1. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend

 2. De indrukwekkende krachtsexplosie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmomenten van de 9e rit
  Play
  Giro

  De indrukwek­ken­de krachtsex­plo­sie van Bernal en het goeie eindschot van Evenepoel: bekijk hier de sleutelmo­men­ten van de 9e rit

  16 mei