EXCLUSIEF. “Een fantastische coach verandert een leven”: bekijk aflevering 2 van miniserie ‘Red Lions: de slag om goud’

Olympische SpelenDe slag om goud. Na zilver op de Spelen in Rio is de missie duidelijk voor onze nationale hockeymannen. Met minder dan een gouden plak in Tokio zijn ze niet tevreden. In een driedelige docureeks volgen we de Red Lions in hun jacht op Olympische roem. Vandaag aflevering 2: de coach. Met Shane McLeod als “katalysator van alles” mikt de hockeyploeg op niets minder dan goud op de Olympische Spelen.

0 reacties

 1. Belgian Lions 3x3 grijpen naast brons na nederlaag tegen Servië: "Willen bijna onze excuses aanbieden omdat we geen medaille meenemen”
  Play
  Olympische Spelen
  69

  Belgian Lions 3x3 grijpen naast brons na nederlaag tegen Servië: "Willen bijna onze excuses aanbieden omdat we geen medaille meenemen”

  De D-day voor de 3x3 Belgian Lions op de Olympische Spelen is op een spijtige desillusie uitgedraaid. Vanmiddag zwaar onderuit tegen Letland in de halve finale (21-8) en ook in de match om het brons een maatje te klein voor sterke Serviërs: 21-10. Een ondankbare vierde plaats is zo het deel voor onze landgenoten die het land dagenlang in de ban hielden. Onder andere ‘Iceman’ Thibaut Vervoort, de held met zijn 'buzzer beater’ tegen de Polen, was vandaag niet bij schot. Het Belgische basketbalsprookje krijgt zo geen metalen rand. Zonde.

Olympische Spelen