Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © Photo news

En plots heeft Anderlecht een probleem: onze chef voetbal ziet hoe paars-wit in één week van ‘voetbal voor het publiek’ naar ‘voetbaldrama’ ging

AnderlechtVan al het goede over Anderlecht – hun voetbal, de vele kansen in elke wedstrijd – bleef in Moeskroen niets meer over. Een voetbaldrama, zo zag onze chef voetbal Stephan Keygnaert. De gelijkmaker in de blessuretijd was maar een doekje voor het bloeden.

53 reacties

 • joeri cools

  1 maand geleden
  Oh wat voetbalde Moeskroen goed met als gevolg een werelddoelpunt. Dergelijke doelpunten maken ze wekeli. En plots voetbalde Anderlecht niet meer na het tegendoelpunt ,onder de indruk van klasse ploeg Moeskroen dat toch de 3 punten verdiende al was het ook maar als bedanking voor de jaren ervaring hebbende terreinverzorger die de grasmat net voor de wedstrijd bijgeknipt had. Dat hadden ze mooi gezien want anders zou Anderlecht hun kracht gebruiken om ze in te palmen zoals de voorafgaande weken.
 • Gaston Foubert

  1 maand geleden
  Wie vindt dat dit geen strafschop was, hallo! En het is niet Kompany die het cadeautje geeft. Een klassespeler als Vincent die met de grootste trainers heeft gewerkt heeft veel meer heeft geleerd dan iemand die op een lager niveau het vak moet leren. Of denk je dat hij, met het trainerschap in het achterhoofd alleen maar tegen een bal heeft gestampt? Hij levert echt goed werk met die jonge gasten en daar is veel afgunst naar de toekomst toe van andere ploegen.
 • Peter Van Endert

  1 maand geleden
  Ik kan maar 1ding zeggen een nieuwe trainer want Anderlecht draait niet meer
 • Géry Mergaerts

  1 maand geleden
  Als je grootse uitspraken doet moet je makkelijk van dit Moeskroen kunnen winnen. Zonder na de wedstrijd rond de pot te draaien als een puber.
 • MARC DE CUYPER

  1 maand geleden
  Teveel volkspark voetballers,willen met de bal in doel lopen. Beter eens trainen op voorzetten , koppen en afwerken op doel. En minder op balbezit.
 1. Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt constructief
  Anderlecht
  2

  Gesprek tussen Anderlecht-fans en CEO Donvil verloopt construc­tief

  De meeting met de Fan Board op Anderlecht gisteravond is goed verlopen. CEO Jos Donvil stelde zich voor aan de supportersdelegatie, waarna er vragen gesteld konden worden. Dat gebeurde niet op een agressieve, maar op een constructieve manier. De scherpe brief van de Franstalige Anderlecht-fans kwam kort ter sprake, waarna andermaal bleek dat het gros van de achterban niet achter die boodschap staat. Anderlecht sluit nu de rangen en focust zich ten volle op de topper van zondag op Standard. Er zullen deze week daarom geen interviews zijn, er is wel een persconferentie met Vincent Kompany.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus