Wout van Aert is de duurste renner in het spel.
Volledig scherm
Wout van Aert is de duurste renner in het spel. © PN

Laatste kans op 7.000 euro: neem deel aan de Gouden Klassiekers en win talloze prijzen

Straks vangen met de Omloop de voorjaarsklassiekers aan. En dus kan jij de komende maanden opnieuw talloze prijzen winnen. Bewijs in de Gouden Klassiekers dat jij de beste ploegleider bent van de Omloop tot in Luik. De hoofdprijs van een mooie prijzenpot? Liefst 7.000 euro. Ook een gesigneerd truitje van Wout van Aert behoort tot de mogelijkheden. Je hebt nog tot 11u30 om je winnende formatie in te schrijven.

 1. KOERS KORT. Niet meer sprinten in Katowice waar Fabio Jakobsen doodsmak maakte - Doet Valverde er jaartje bij?
  Wielrennen
  1

  KOERS KORT. Niet meer sprinten in Katowice waar Fabio Jakobsen doodsmak maakte - Doet Valverde er jaartje bij?

  Katowice, waar op 5 augustus vorig jaar Fabio Jakobsen een doodsmak maakte, zal in de Ronde van Polen 2021 niet langer dienen als aankomstplaats van een rit in lijn. In Katowice zal alleen een tijdrit worden georganiseerd. De finishlijn in Katowice gaat bergaf, renners halen er erg hoge snelheden en ze wordt door renners als erg gevaarlijk beschouwd. Vorig jaar, bij een sprint met ruim 80 km/u, vloog de ongelukkige Nederlandse renner Fabio Jakobsen door de vangrails na een aanrijding met Dylan Groenewegen. Jakobsen herstelt nog steeds van de gevolgen, maar dit jaar komt er dus geen sprint. Dat maakte de UCI woensdag bekend, tijdens een webinar over de nieuwe veiligheidsmaatregelen in het wielrennen. (MG)
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart