Louwagie en Van Holsbeeck
Volledig scherm
PREMIUM
Louwagie en Van Holsbeeck © n v

Dé 56 die in Operatie Propere Handen voor de KI worden geleid: alle namen, en wat hen ten laste wordt gelegd

Propere Handen56 personen en één vennootschap, zoveel namen wilt het parket voor het gerecht slepen. Spilfiguur Bayat, maar ook alle leiders van de grote voetbalclubs en de Belgische voetbalbond zullen zich moeten verantwoorden voor de kamer van inbeschuldigingstelling (KI): Bart Verhaeghe, Vincent Mannaert, Patrick Janssens, Mehdi Bayat en nog vele anderen. Een straf overzicht.

28 reacties

 • Jozef Van Schuerbeeck

  2 weken geleden
  Als deze grap op zijn Belgisch behandelt wordt verzandt alles in langgerekte procedures en komt men ten langen laatste tot de conclusie dat alles verjaard is. De advocaten gaan de grote winnaars zijn.
 • Philippe Van den Bergh

  2 weken geleden
  Volgens mij is de lijst nog maar voor ongeveer 90% volledig want de George staat er niet tussen.
 • DANNY WITTEVRONGEL

  2 weken geleden
  Komt allemaal niks van. Ons kent ons weet je wel. En dat is genoeg om de dans te ontspringen.
 • lydia nys

  2 weken geleden
  Denk dat vooral Velcodinges nog veel processen mag verwachten
 • Gerda Haubourdyn

  2 weken geleden
  Ze hebben geen eurocent ontvangen, Ze weten van niks. Ze krijgen van de overheid massaal voordelen, en iedereen weet dat het voetbal een club is van véél geld in de omloop. Wat zal er volgen op deze soap? Niks want er is al een advocaat die roept dat hij de Belgische staat zal dagvaarden. Wie is weer de dupe? De belasting betaler.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.