Club-voorzitter Bart Verhaeghe reageert scherp op voorstel van minister Van Peteghem: “We mogen andere attitude verwachten”

Belgisch voetbalOok Bart Verhaeghe en Club Brugge zijn niet te spreken over het nieuwe voorstel van Minister van Financiën Vincent Van Peteghem (CD&V). “We zouden een andere attitude mogen verwachten.” 

44 reacties

 • Casto Giuseppe

  2 weken geleden
  De wet is niet voor iedereen hetzelfde
 • Hans Verelst

  2 weken geleden
  De nar van Brugge. Alles moet daar in de schaduw van de eerlijkheid gebeuren. De zaak Diagne. Geval Leko. Hoe ze monument Ceulemans als speler en trainer dumpen. Betaal nu gewoon Bart. Zoals iedereen.
 • dirk bogaerts

  2 weken geleden
  Het enige wat Verhaeghe interesseert is dat zijn aandelen in waarde gaan zakken. Voetbal moet met zijn voetjes terug op de grond komen. Klein landje als België hoeft geen spelers die miljoenen verdienen. Geef het voetbal terug aan het volk laat de mensen terug genieten. Nu is voetbal big business geworden. Ook jeugdspelers die voor hun plezier spelen worden door de grote clubs geweerd. Zij willen enkel de beste om er later aan te verdienen. Dus over hun sociale rol zwijgen ze ook beter.
 • Peeters Francis

  2 weken geleden
  Ik vrees dat Van Peteghem zal zwichten en zijn boodschap niet zal nakomen.
 • philippe vandesande

  2 weken geleden
  u mag zo veel verwachten als u wil in uw dromen, maar elke euro die u krijgt is er 1 te veel.
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.
 2. Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectielen: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”
  Play
  Belgisch voetbal
  25

  Cijfers tonen dit seizoen opvallend meer incidenten aan met vuurwerk en projectie­len: “Als je gedrag wil veranderen, moet je direct bestraffen”

  Ook dit weekend was het prijs: rellen, rookbommen en vuurwerk in onze stadions. De voetbalbond stelt dit seizoen een opvallende stijging vast van zulke incidenten: boetes en stadionverboden schrikken (te) weinig af, omdat “in de ogen van de fans de Pro League soms schandalige beslissingen neemt”, aldus Filip Boen, een expert in fangedrag. Wat kan er dan wél werken? En waarom is de rol van de clubs zo belangrijk?