Photo News
Volledig scherm
© Photo News
1
EINDE
1
 • Paul Onuachu 67'
 • Anouar Ait El Hadj 33'

Club Brugge lacht in zijn vuistje: Genk en Anderlecht delen de punten en schieten daar weinig mee op

Belgisch voetbalEen punt waar beide partijen weinig mee opschieten. Genk en Anderlecht hebben op speeldag drie van de play-offs 1-1 gelijkgespeeld. Ait El Hadj bracht Anderlecht verdiend op voorsprong, Onuachu scoorde in de tweede helft tegen. Hét gespreksonderwerp was het VAR-busje, dat te laat arriveerde in Genk.

70 reacties

 • ROGER DEPREZ

  1 maand geleden
  Racing wint niet en nu komen de commentaren en het zijn meningen en dat mag natuurlijk want ieder zijn mening, maar het doet niets ter zaken want Genk heeft na 3 wedstrijden de meeste punten in de play-offs 7 op 9 en gelooft mij ze doen rustig verder , ook al gaat het niet altijd even gemakkelijk en zeggen dat ze voor de play-offs Racing de minste kansen hadden gegeven van de vier. De prijzen worden aan de meet uitgedeeld zegt men in de koers.
 • constan vriel

  1 maand geleden
  Cornelissen Luk uw uitleg slaat nergens op, waarom zou een trainer wissels moeten doen om de wedstrijd te doen kantelen als ze aan de winst zijn, het gebeurt soms maar dan is het in zijn eigen nadeel.
 • Jos Van De Plas

  1 maand geleden
  Play off is bedrog, als je dan toch een extra geld wil genereren en aan nacompetitie wil doen. Begin dan terug van op nul organiseer het op een eerlijke manier, en geef het een andere naam.
 • Frank Kaczorowski

  1 maand geleden
  Let maar op dat Antwerpen straks niet in het vuistje lacht.
 • Hans Oxida

  1 maand geleden
  brugge is de zwakste PO ploeg. Maar dat zal niet wegnemen dat ze kampioen worden.
 1. Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door centen
  PREMIUM
  Belgisch voetbal
  10

  Wie Europe Play-offs wint, speelt voorrondes Conference League: het UE­FA-ge­drocht dat alleen aantrekke­lijk is door centen

  Terwijl de top vier met de aandacht gaat lopen, staat in de Europe Play-offs het laatste Europese ticket op het spel. De winnaar gaat naar de tweede voorronde van de Conference League, het nieuwe UEFA-gedrocht dat alleen aantrekkelijk is door de centen. KV Mechelen zou tegen de B-ploeg van Liverpool kunnen spelen. Voor Gent of Standard wacht Torpedo Zhodino.
 2. Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit
  Jupiler Pro League
  21

  Europa kan tóch nog voor Anderlecht... als Genk beker wint én in PO1 zit

  Alwéér een seizoen zonder Europees voetbal voor Anderlecht? Nu het uitgeschakeld is in de beker en de route naar play-off 1 immens lastig is met nog wedstrijden tegen Antwerp en Club Brugge? Niet noodzakelijk, want nog voor aanvang van play-off 2 kan de winnaar ervan - Anderlecht? - al zeker zijn van Europees voetbal. Ironisch genoeg heeft paars-wit dan wel de hulp nodig van Racing Genk. De ploeg die hen nota bene uit de beker knikkerde.