Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Club Brugge klopt Racing Genk en steekt Supercup op zak na spectaculaire minuten net voor en net na rust

SupercupLeuke avond voor Club Brugge in een sfeervol Jan Breydel, waar blauw-zwart voor de 16de keer in de geschiedenis de Supercup won. Met een speciale vermelding voor debutant Senne Lammens, die zich met een handvol reddingen in de kijker speelde. De kampioen won met 3-2 van bekerwinnaar KRC Genk.

69 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  1 week geleden
  Ik denk dat Nico Baelde gelijk heeft. Geen enkele Club-supporter zal ooit toegeven dat een andere ploeg beter was als ze verliezen, vandaar dat 'echte' waarschijnlijk. Nostalgie, traditie, winnen, superkampioen, etc. is altijd mooi om op terug te blikken. Maar zoals altijd, de toekomst aan de jeugd, het heden! Zij die over 3 jaar het mooie weer gaan maken op het veld. In die toekomst moet men investeren en geduldig zijn, maar ook vooruitkijken en zien wat anderen nu nog niet zien in Neerpede!
 • johny mertens

  1 week geleden
  Als dit de nieuwe trend is een lichte penalty krijgen dan is de kampioen al gekend.Sommige moeten snel medicatie krijgen tegen de vallende ziekte
 • nico baelde

  1 week geleden
  Echte voetbalsupporters kunnen toegeven dat een andere ploeg beter is. Successupporters zoals o.a. Albert leven in het verleden en zien niet in dat het heden telt en niet het verleden. Wat baat het als je vroeger de mooiste vrouw van de streek had als nu blijkt dat ze de grootste kreng van de streek is?
 • FILIP COUVREUR

  2 weken geleden
  Landskampioen speelt altijd thuis tegen de bekerwinnaar om de supercup @mascotti
 • wim collaert

  2 weken geleden
  Vergeet niet dat ze thuis speelde met 10.000 supporters en weeral het geluk kende dat ze een strafschop hadden want 3-2 is helemaal niet slecht voor Genk die niet thuis speelde en zonder supporters
 1. Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!
  Salaris

  Hoger diploma, hoger loon? Niet altijd!

  Het einde van het schooljaar brengt nieuwe dilemma’s met zich mee. Heel wat jongeren zullen er zich deze zomer het hoofd over breken of ze gaan verder studeren of niet. En zo ja, wat dan precies? Je keuze heeft belangrijke gevolgen voor de toekomst, denk bijvoorbeeld aan het inkomen dat je zal verdienen. Stijgt je salaris rechtevenredig met je opleidingsniveau, of gaat die vlieger niet per se op? Jobat.be stak het licht op bij Virginie Verschooris, verloningsspecialist bij SD Worx.