Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Charles De Ketelaere tussen PSG en PSG: hoe de vuurdoop van het blonde kopje alles veranderde

Champions LeagueToen wist u nog niks over hem, intussen weet u omzeggens alles. Tussen PSG (22/10/‘19) én PSG (15/09/‘21): de ontbolstering van Charles De Ketelaere (20). Al lang geen surprise van de chef meer.

6 reacties

 • nico baelde

  1 week geleden
  En Patrick de Bock , goed gelachen. Denk dat het maar groen lachje was.
 • Dirk Van der Weeën

  2 weken geleden
  Lach maar patrick de bock,wij spelen toch lekker terug CL en dat tegen grote ploegen,wat van anderen niet kan gezegt worden ook al denken die en hun supporters nog steeds dat zij de grootste zijn.
 • eric debanne

  2 weken geleden
  Succes voor club Brugge Hopelijk een mooie wedstrijd voor de fans Het zal heel moeilijk worden natuurlijk Maar t'is niet alle dagen dat je tegen Messi speelt ...!
 • patrick de bock

  2 weken geleden
  PSG, zouden die al bibberend het veld opkomen? Voor hen wordt dat gewoon een training tegen een zelfverklaarde ‘Europese topper’ . We gaan nog lachen!
 • Dirk Jansen

  2 weken geleden
  Ik denk dat PSG zich deze keer niet laat vangen door Club . In ieder geval veel succes voor Club in deze CL campagne vanwege een RSCA supporter!
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”
  Play
  Champions League
  23

  Kevin De Bruyne moedwillig KO gebeukt door Rüdiger? “Zeker bewust, maar niet intentie zo te raken”

  Wat een hoogtepunt in de carrière van Kevin De Bruyne moest worden, werd plots een anticlimax. Enkele minuten groggy en met tranen van het veld na een keiharde botsing met Antonio Rüdiger. Was er kwaad opzet in het spel, in die mate dat de City-kapitein van het veld werd ‘geschopt’? In de VTM-studio vinden onze analisten Mulder en Degryse niet dat de verdediger rood verdiende, maar zijn ze vooral aangeslagen door de onthutsende beelden van KDB’s aftocht.