Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Amper 18 en al Europees beloftenkampioen: hoe goed wordt Thibau Nys? “Nog nooit iemand van die leeftijd met zulke sprintwaarden gezien”

EK WielrennenEuropees beloftenkampioen op zijn 18de — slechts drie deelnemers waren jonger. Knap wat Thibau Nys dit weekend presteerde, maar wat is zo’n titel waard? Wil dit zeggen dat hij een hele grote wordt? Groter dan zijn vader? “Hij heeft alvast één geweldige troef.”

16 reacties

 • pierre de smet

  1 week geleden
  Giovanni Lefief Klopt wat van Eetveld gedaan heeft en er was nog iemand mag ook wel wat meer aandacht krijgen . Was wel de mooiste en spannende koers van heel het E.K. heb er echt van genoten .
 • Annemie Patry

  1 week geleden
  Werd niet weggereden in de cross vorig jaar!! Moest altijd achteraan starten maar eindigde wel kort achter de toppers.
 • Franky Van steenberghe

  1 week geleden
  Papa nys of niet hij doet het toch maar. Proficiat en nog meer van dat graag
 • Jan Lanclus

  2 weken geleden
  Juist Giovanni Lefief. En daarbij is beter dan zijn vader zijn niet zo moeilijk. Die kan het altijd goed uitleggen over de wegritten, maar heeft zelf niets gepresteerd buiten de zandbak.
 • Jeffrey Meykens

  2 weken geleden
  Inderdaad even rustig afwachten, heeft tijdens de corona vorig jaar enkele veldcrossen bij de profs moeten meerijden en werd daar zacht uitgedrukt volledig verloren gereden ondanks dat hij al een hele tijd de luxe heeft over topmateriaal en dat hij met de profs mag meetrainen wat andere beloften niet gegeven is! Ziet er hoopvol uit maar moet alles nog bewijzen.