Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge.
Volledig scherm
Ivan Leko laat zich vertegenwoordigen door advocaat Walter Van Steenbrugge. © Photonews/Kristof Ghyselinck

“Als het parket niet wil ingrijpen, dan doen wij het”: Ivan Leko sleept Dejan Veljkovic voor de rechter

Operatie Propere handenIvan Leko trekt in de tegenaanval. De ex-coach van Club Brugge sleept Dejan Veljkovic voor de burgerlijke rechtbank in Antwerpen na de uitspraken van de gewezen voetbalmakelaar in zijn boek en in duidingsprogramma Pano. “Het is echt té gortig geweest.”

81 reacties

 • Leon Mertens

  2 weken geleden
  Heel die soap begint maar pas , alle ploegen hebben boter op hun hoofd ,de bond doet niks en advocaten staan klaar alles gaat in de doofpot !!!
 • Peeters Francis

  2 weken geleden
  Makelaars maken het voetbal niet beter maar wel een pak duurder.
 • Mieke Dessein

  2 weken geleden
  Heb pano met Veljkovic gezien en legde alles uit tot in de kleinste details zal wel veel waarheid in zitten
 • Gerda Haubourdyn

  2 weken geleden
  Er is al jaren geweten dat voetbal een geld machine is. Nu er eentje zijn mond open doet staat iedereen met advocaten klaar om te beweren dat "er niks van aan is". Toch raar dat steeds goed betaalde advocaten zulke brave burgers moeten verdedigen, want ze weten nooit van niks en kregen geen eurocent.
 • Marcus Camps

  2 weken geleden
  Halve waarheden, hele leugens. Het strafste in dit verhaal is het totaal ontbreken van schroom. De nieuwe trainer die geld moet krijgen, en de voetballer die het weet onder het mom van openheid !? Stel je even voor als klant dat je met een aannemer onderhandelt en die zegt dat hij wel nog tienduizend Euro moet betalen aan de architect ... En dat zou je zomaar goed vinden ? Te gek voor woorden. Dat zijn gewoon oude maffiatoestanden.
 1. Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties
  Spaargids.be

  Sparen voor je (klein)kinderen zónder op 18 jaar de controle te verliezen: dit zijn de opties

  Wanneer je een spaarrekening op naam van je kind opent, dan krijg het vanaf zijn achttiende verjaardag automatisch toegang tot de centen die je hebt gestort. Maar wat als je denkt dat je kind dan nog niet helemaal klaar is om zijn spaarbedrag autonoom te beheren? Welke mogelijkheden bestaan er om je geschonken centen pas op latere leeftijd vrij te geven? Spaargids.be zet de verschillende mogelijkheden naast elkaar.
 2. RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursector de mensheid. En nee, het werd niet geregisseerd door Stany Crets”
  TV

  RECENSIE. ‘Station Eleven’: “In deze pandemie redt de cultuursec­tor de mensheid. En nee, het werd niet geregis­seerd door Stany Crets”

  Een gemuteerde griep die 99% van de bevolking uitroeit. We gokken dat u nog liever uw gebruikt mondmasker opeet, dan dat u zo een reeks moet uitzitten. Toch is ‘Station Eleven’ geen doorsnee apocalyptische nachtmerrie, waar budget noch doembeelden worden gespaard om u van uw laatste restje hoop te stropen. Of dat ook genoeg is om uw negatieve ervaringen aan de kant te schuiven en u aan deze HBO Max-reeks op Streamz over te geven? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.