Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Onze punten na Genk-Anderlecht: verschillende gevestigde waarden geven niet thuis

Jupiler Pro LeagueEen billijke puntendeling: meer zat er niet in voor Racing Genk en Anderlecht. Beide ploegen kenden enkele opflakkeringen, maar moesten vrede nemen met 1-1. Bij Genk stond “fenomeen” Paul Onuachu weer op eenzame hoogte, terwijl Anderlecht vooral leunde op enkele jonge snaken en de onverzettelijkheid van Josh Cullen. Opvallend: enkele gevestigde waarden bij beide ploegen gaven vanavond dan weer niet thuis. Ontdek de beoordelingen in onze spelersrapporten.

4 reacties

 • roger thienpont

  3 maanden geleden
  Blunder van Miazga bij de tegengoal.Bij een voorzet van de flanken mag Onuachi nooit ongedekt staan.Werd zeker de nadruk op gelegd bij de trainingen.
 • Claude Rens

  3 maanden geleden
  De aanwezige Bondcoach heeft na 2x Anderlecht -Brugge en nu na Genk - Anderlecht zijn mogelijke internationalen beoordeeld hebben en moeten vaststellen dat Bogonda, Heynen en Verschaeren te licht uitvallen. Lokonka zal zeker meegaan. ik blij ook opteren op El Hatsj mee te nemen en hem alzo voetbalbelg te maken. Wat zeker een uitstekende optie is voor de nabije toekomst. Speler met enorme mogelijkheden.
 • Tom Vanden Houten

  3 maanden geleden
  Sambi man van de match, wat hebben jullie toch tegen hem?
 • Kjell Van daele

  3 maanden geleden
  Anderlecht heeft brugge geholpen