Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Kompany en Van den Brom tevreden met puntje, coaches kritisch voor VAR-blunder: “Deze competitie verdient beter”

Belgisch voetbalDe coaches in beide kampen lijken te kunnen leven met een gelijkspel. Zowel Van den Brom als Kompany zagen wel verbeterpunten met het oog op komende zaterdag, wanneer Genk naar Anderlecht trekt. Op de persconferentie kwamen de heren nog even terug op het voorval met het VAR-busje.

10 reacties

 • Bart Engelen

  7 maanden geleden
  Als het allemaal zo lachwekkend is kan Van den Brom nog altijd terug richting Noorderburen. Maar aangezien hij te plat is om een topploeg te trainen in eigen land ...
 • jozef van riel

  7 maanden geleden
  Dat zal dan misschien waar zijn Albert maar ze moeten dan ook nog bij RSCA spelen binnen 3 jaar. Wat met de gehuurde spelers? Als ze goed geld krijgen voor een jongere, weg ermee. Zie Docu!
 • Albert de Lovendeghem

  7 maanden geleden
  Correct, Erik De Ridder. Hun groeimarge is nog groot. Over 3 jaar is hun marktwaarde het driedubbele van vandaag. De toekomst oogt mooi voor de recordkampioen.
 • Wim Wuytack

  7 maanden geleden
  Je ploeg is van slag omdat de macht een kwartiertje later begon? Sorry maar dat is lachwekkend.
 • Erik De Ridder

  7 maanden geleden
  Kom nu nog allemaal zeggen dat dit Anderlecht met zijn jonkies niet verdient van in PO1 te staan het voetbal dat tegen de 2 eerste van het klassement gespeeld werd mag gezien worden en mettertijd worden die jonge gastjes alleen maar beter.
 1. Vanhaezebrouck biedt Antwerp excuses aan: “Ze hebben niet bewust voor uitschakeling gekozen”
  AA Gent
  6

  Vanhaeze­brou­ck biedt Antwerp excuses aan: “Ze hebben niet bewust voor uitschake­ling gekozen”

  AA Gent neemt het vandaag in de achtste finales van de beker op tegen tweedeklasser Lommel. Coach Hein Vanhaezebrouck maakte dinsdag, op het persmoment in aanloop naar het bekerduel, een opmerking aan het adres van Antwerp, dat - in tegenstelling tot Gent - Europees en in de Beker van België al uitgeschakeld is. Daags nadien biedt Vanhaezebrouck daarvoor zijn excuses aan.