Mbaye Leye was niet mals voor z'n spelersgroep na de nederlaag tegen Anderlecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Mbaye Leye was niet mals voor z'n spelersgroep na de nederlaag tegen Anderlecht. © Photo News

Mbaye Leye keihard voor spelersgroep: “Hebben we wel het materiaal om onze doelen te halen?”

StandardAanvallend onmondig, defensief geblunder. Standard was volgens zijn coach Mbaye Leye niet “à la hauteur”. Hij spaarde zijn spelers niet na afloop. “Misschien hebben we niet het materiaal om onze doelstellingen te bereiken.”

19 reacties

 • Marcel De Maesschalck

  2 maanden geleden
  Hopelijk is Leye volgend seizoen ook nog trainer. Zo krijgen we een goed zicht op zijn volledige kleerkast, want dat is ook het enige waardoor hij opvalt. Tactisch inzicht : onder nul en voor de rest : de duiventil van Standard heeft deze keer niet goed gevlogen. De volgende mercato weer 20 spelers die vertrekken en 15 nieuwe die er bijkomen en dat durven ze daar toekomstgericht werken noemen.
 • Géry Mergaerts

  2 maanden geleden
  Beide trainers moeten nog VEEL leren...de show hebben ze zeker en vast al wel...maar ja daar win je meestal geen wedstrijd mee hé... topper is ver te zoeken.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Wat is het verschil tussen Leye en Kompany? Leye zoekt uitvluchten en schiet op zijn groep. Kompany zoekt geen uitvluchten en steunt zijn jonge groep.
 • alfons moons

  2 maanden geleden
  De wekelijkse modeshow van Leye naast het terrein is hoogst opmerkzaam ! Plus het feit dat hij zich een imago wil aanmeten van "coole" trainer ! Moet nog veel, héél veel leren !
 • frankie bressinck

  2 maanden geleden
  Waarom denk je dat MPH niet meer verder deed vorig seizoen? Hij wist ook wel dat er met deze spelers groep niet veel eer te rapen was! Een blunderende verdediging, een onbestaand middenveld en flanken die amper een goede voorzet kunnen geven wat kun je daar mee bereiken? Het verwondert mij dat ze nog 40 punten hebben!
 1. Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro
  Play

  Herbeleef hoe Caleb Ewan tweede spurt won in deze Giro

 2. "Wat een eikel, die ploegleider!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchange
  Play

  "Wat een eikel, die ploeglei­der!": Serry omver gereden door volgwagen BikeExchan­ge