De viering van Lamkel Zé
Volledig scherm
PREMIUM
De viering van Lamkel Zé © Belga

Onze Antwerp-watcher: “We hadden het willen zien op een volle Bosuil. Helaas”

AntwerpWaanzin. Wat had dát geweest op een volle Bosuil? Eerst een striemend fluitconcert, bierbekertjes die hem net niet raakten. Maar dan, minuut 82. Het gefluit zou ophouden, sommigen stopten zelfs even met ademen. Plots dook Lamkel Zé op, ja, hij. Onze Antwerp-watcher: “Je verzínt het niet.” 

11 reacties

 • Eddy Janssen

  3 maanden geleden
  Wat een talent! De beste speler van Antwerp! Daar kan niemand aan tippen. Waarom zit Didier bij antwerp en niet bij beerschot ... dat is de speler die ze op het kiel nodig hebben!
 • Herman Valaert

  3 maanden geleden
  Alweer steekt hij toeren uit , na zijn goal - de Zé doet gewoon zijn zin ...en Vercauteren stak dan nog zijn vuist uit/ ipv hem op zijn plaats te zetten dat hij zijn truitje moest aanhouden...Wees gerust dat van die mens niets terecht komt . Ze weten er geen raad mee . Wat als hij geen goals meer maakt .? Of geen zin heeft om te voetballen ? Die jongen heeft iets in zijn hoofd dat de dokters niet vinden denk ik - waanzin.
 • jan marynissen

  3 maanden geleden
  Er zijn toch kosten aan hoor aan die kerel en ook enkele hoeken af. Niettegenstaande zijn verschrikkelijk karakter en gewoontes is hij wel een zeer goed voetballer.
 • Meert Dominique

  3 maanden geleden
  Met een volle stadium had hij minuut 82 niet gehaald.
 • johan laerte

  3 maanden geleden
  TOP SPELER, gebruik hem hier voor. En ja hij heeft van die perikelen. Maar tolereert ze. Tis op de plein dat het moet gebeuren.
 1. Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepunten van de slotspeeldag in de reguliere competitie
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van gejuich bij RSCA en W-Beveren tot treurnis bij Moeskroen: de hoogtepun­ten van de slotspeel­dag in de reguliere competitie

  0:00
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"