Volgens de verdediging wilde Alexandru Caliniuc Sofie Muylle 'enkel' verkrachten. De jury deelde die visie niet.
Volledig scherm
PREMIUM
Volgens de verdediging wilde Alexandru Caliniuc Sofie Muylle 'enkel' verkrachten. De jury deelde die visie niet. © Photo News

ASSISEN. Zonder enige twijfel schuldig aan moord op Sofie Muylle: dicht bij levenslang (maar wel minder in Roemenië)

Al vier jaar zegt Alexandru Caliniuc (27) dat hij Sofie Muylle niet ombracht. De jury gelooft hem niet. "Moord", oordeelden de twaalf gezworenen gisteren in een recordtijd. Amper twee uren hadden ze nodig. "Gerechtigheid is geschied", zegt vader Muylle. "Dit is het bewijs dat je geen wapens nodig hebt om een mens kapot te maken."

9 reacties

 • Mike Zwarts

  4 maanden geleden
  Gans zijn verdere leven alle dagen folteren
 • Marc De Prince

  4 maanden geleden
  NIET uitleveren aan Roemenië. Hij moet zijn straf uitzitten in België, zonder kans op vervroegde vrijlating.
 • Melissa Willem

  4 maanden geleden
  Echt veel bewondering voor vader Daniel, hoe die man er nog altijd staat na al zijn tegenslagen en ook voor Stan natuurlijk
 • Eddie Van Riel

  4 maanden geleden
  En toch zijn er hier nog die dit gedrocht willen verdedigen, begrijpen die dan niet, wie de doodsstrijd van een jonge vrouw filmt en daar plezier aan beleeft niet thuishoort in onze wereld, levenslang is hiervoor de enige juiste uitspraak.
 • Luc Heyndrickx

  4 maanden geleden
  Kunnen ze ook nog opnemen dat hij nooit meer in dit land binnen mag
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).