Daniël Muylle verloor eerst z'n vrouw, daarna zijn oudste zoon en ten slotte Sofie. "Als ik op het kerkhof sta, zie ik heel mijn leven."
Volledig scherm
PREMIUM
Daniël Muylle verloor eerst z'n vrouw, daarna zijn oudste zoon en ten slotte Sofie. "Als ik op het kerkhof sta, zie ik heel mijn leven." © Photo News

ASSISEN. Vader van Sofie Muylle doet zaal breken met getuigenis: “Ik kan mijn dochter niet loslaten”

"Ik heb Sofie altijd bij me. Op een fotootje in mijn portefeuille." Daniël Muylle (64) is gebroken. Hij kan zijn dode dochter niet loslaten. "Zó'n mooi meisje. Ik ben fier op haar", zei hij snikkend. Alexandru Caliniuc (27) - half scheefgezakt op zijn stoel - zuchtte 'ns diep. Hij vroeg net niet of het nog lang zou duren. De getuigenis van Daniël Muylle, die de tolk en sommige advocaten, maar ook de juryleden tot tranen toe ontroerde.  

8 reacties

 • ronan vanderstukken

  4 maanden geleden
  Veel sterkte , maar de slag moet nog komen als deze over enkele jaren terug vrij rond loopt .
 • Cindy Carleer

  4 maanden geleden
  Dit is hard voor heel de familie. Mijn mama en Sofie haar mama waren nichtjes. Sterkte Daniel en Stan, we leven met jullie mee.
 • Lina El Bakalki

  4 maanden geleden
  Wij leven mee met de vader !! Een nachtmerrie voor elke ouder, ik hoop dat je ooit rust gaat vinden maar vergeten zal je nooit. En aan de dader levenslang is nog een kleine straf de familie van Sofie en zij zelf hebben ook levenslang gekregen door haar te vermoorden! Rip aan alle slachtoffers van alle soorten geweld. Slaapwel lieve sofie
 • Steven Vanden Broeck

  4 maanden geleden
  Ik denk dat we als mens uiteindelijk in bijna alles kunnen berusten. Als ik er zo over nadenk, misschien zelfs een kind begraven na een ziekte of een ongeval. Die dingen gebeuren en je kan alleen hopen dat je er van gespaard blijft. Maar misbruikt en vermoord, nee, dat zal nooit lukken.
 • luc matton

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat de vader ooit rust zal vinden.
 1. Weerman Dehenauw over noodweer juli: “Twee dagen voordien al duidelijk dat er enorm veel regen zou vallen. Ik was ervan overtuigd dat er iets ergs zou gebeuren”

  Weerman Dehenauw over noodweer juli: “Twee dagen voordien al duidelijk dat er enorm veel regen zou vallen. Ik was ervan overtuigd dat er iets ergs zou gebeuren”

  Op maandag 12 juli “voorspelden verschillende modellen enorme hoeveelheden regen voor woensdag 14 juli, met tussen 100 en 150 mm lokaal ten zuiden van Samber en Maas”. Dat verklaarde David Dehenauw, het hoofd van het departement Voorspellingen van het KMI, vandaag in de Waalse onderzoekscommissie naar de overstromingen. Hij pleitte voor een “centrum voor natuurrampen”. “Wat normaal in twee maanden valt, zou in twee dagen vallen. Dat waren zeer duidelijke gegevens voor de specialisten. Ik was ervan overtuigd dat er iets ergs zou gebeuren”, aldus Dehenauw.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).