Véronique Leysen.
Volledig scherm
Véronique Leysen. © rv

Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschillende kleuren”

Je kent ze wel, de typische Parisiennes die de Franse trottoirs veroveren met hun bescheiden maar elegante outfits. Niet makkelijk om te kopiëren. Toch slaagt onderneemster Véronique Leysen (35) erin, en ze doet dat met verve. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Véronique hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen. 

  1. Tommy Hilfiger brengt genderneutrale kledinglijn uit: “Het is altijd onze droom geweest om mode te creëren voor iedereen”
    2

    Tommy Hilfiger brengt genderneu­tra­le kleding­lijn uit: “Het is altijd onze droom geweest om mode te creëren voor iedereen”

    Tommy Hilfiger komt deze zomer met een uitzonderlijke collectie. Het Amerikaanse kledingmerk heeft samen met de non-binaire activist Indya Moor een genderneutraal assortiment ontworpen. De samenwerking tussen Tommy en Indya bouwt voort op Tommy Hilfiger’s ambitieuze ‘People’s Place’-programma, een platform met als missie de vertegenwoordiging van diverse groepen in de mode te bevorderen.