Jill Shaw.
Volledig scherm
Jill Shaw. © rv

Jill Shaw is de ultieme surf chick: “Een losse joggingbroek kan ook vrouwelijk zijn”

Sportief maar sexy. Zo kan je de kledingstijl van zangeres Jill Shaw het best omschrijven. En ze voelt zich niet alleen thuis op een podium. Met haar lange blonde haar en outfits in tie-dye lijkt ze nog het meest op een babe op een surfstrand. Hoe ze haar unieke outfits samenstelt? Dat vertelt Jill aan de hand van haar signature look. “In mijn haar draag ik het liefst wilde beach waves. Alsof ik net uit de zee kom.”

  1. Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschillende kleuren”

    Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschil­len­de kleuren”

    Je kent ze wel, de typische Parisiennes die de Franse trottoirs veroveren met hun bescheiden maar elegante outfits. Niet makkelijk om te kopiëren. Toch slaagt onderneemster Véronique Leysen (35) erin, en ze doet dat met verve. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Véronique hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.
  2. Een duurzame kleerkast? Modeblogger Eline toont hoe het moet: “Met trends houd ik al jaren geen rekening meer”

    Een duurzame kleerkast? Modeblog­ger Eline toont hoe het moet: “Met trends houd ik al jaren geen rekening meer”

    Niet elke modeblogster is een shopverslaafde trendaddict. Dat bewijst Eline Rey (28). Zij houdt haar kleerkast zo klein en duurzaam mogelijk. Tegelijk timmerde ze voort aan haar unieke, minimalistische kledingstijl. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Eline hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.