Ismahen Gazdallah.
Volledig scherm
Ismahen Gazdallah. © rv

Ismahen draagt juwelen en kleding die iets vertellen over haar Tunesische roots. “Mode kan helpen om je identiteit uit te drukken”

Met de vele trends die aan de lopende band passeren, zouden we bijna vergeten dat mode draait rond het uitdrukken van een persoonlijke identiteit. Iemand die dat heel belangrijk vindt: Ismahen Gazdallah. Met haar outfits brengt ze een ode aan haar Tunesische roots. Meer zelfs, ze richtte haar eigen juwelenmerk op om de wereld te laten kennismaken met de rijke cultuur van Tunesië. “De eeuwenoude juwelen vertellen een stukje geschiedenis: ooit werden ze met veel liefde gedragen door iemand anders. Nu loop ik ermee rond, met fierheid en trots.”

 1. Acteur Timothée Chalamet zet zijn eerste stappen in de modewereld met een trui voor het goede doel

  Acteur Timothée Chalamet zet zijn eerste stappen in de modewereld met een trui voor het goede doel

  Timothée Chalamet (25) is op korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste stijliconen van het moment. Bekende designers zouden een moord begaan om hem te kleden en Vogue benoemde de acteur zelfs tot meest invloedrijke man in het modewereldje. Het stond dus in de sterren geschreven dat hij zelf de stap zou zetten naar de fashion scene. En dat is nu gebeurd: samen met de Colombiaans-Franse ontwerper Haider Ackermann maakte Chalamet een bijzondere hoodie.
 2. Van de mannenrok tot de pin-top. Dit waren de 10 populairste mode-items van het afgelopen jaar

  Van de mannenrok tot de pin-top. Dit waren de 10 populair­ste mo­de-items van het afgelopen jaar

  Je volgt de laatste trends en bent helemaal mee met wat ‘in’ is. Maar vraag je je soms ook af wat nu echt de populairste mode-items van het afgelopen jaar waren? Modewinkelplatform Lyst bracht z’n jaarlijkse ‘year in fashion’-rapport uit en lijst daarin onder andere de 10 meest gewilde stukken van 2021 op. Spoiler alert: we hopen dat je het voorbije jaar een aardig centje gespaard hebt als je iets uit de lijst wilt aanschaffen.
 1. Eerste Belgische ‘True Crime’-serie komt naar Streamz en Play4
  TV

  Eerste Belgische ‘True Cri­me’-se­rie komt naar Streamz en Play4

  ‘True Crime Belgium’ wordt de eerste true-crimereeks van Belgische bodem. De 16-delige docureeks met Belgische misdaadverhalen, bevat getuigenissen van speurders, onderzoeksrechters, openbare aanklagers, nabestaanden en slachtoffers die de misdaad overleefden. De verhalen komen uitgebreid aan bod op het scherm en leven ook verder in audio, dankzij een nieuw partnership met de Belgische true-crimepodcast ‘De Volksjury’.
 2. Stylist Anaïs is graag de vreemde eend in de bijt. “Op straat heb ik veel bekijks”

  Stylist Anaïs is graag de vreemde eend in de bijt. “Op straat heb ik veel bekijks”

  Kleurrijk en opvallend, zo kan je de kleerkast van Anaïs Van Oekel het best omschrijven. “En een beetje kinderachtig”, zegt ze zelf. De jonge styliste draagt niet wat trends voorschrijven, maar waar ze zin in heeft. Of dat nu Crocs zijn of een knalgele coltrui van Balenciaga. Anaïs vertelt hoe ze een unieke kledingstijl ontwikkelde en de durf vond om die te dragen. “Minimalistische en neutrale outfits kunnen heel mooi zijn. Ik vind het gewoon leuker om mezelf te zijn en me te onderscheiden van de rest.”