Eline Rey.
Volledig scherm
Eline Rey. © rv

Een duurzame kleerkast? Modeblogger Eline toont hoe het moet: “Met trends houd ik al jaren geen rekening meer”

Niet elke modeblogster is een shopverslaafde trendaddict. Dat bewijst Eline Rey (28). Zij houdt haar kleerkast zo klein en duurzaam mogelijk. Tegelijk timmerde ze voort aan haar unieke, minimalistische kledingstijl. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Eline hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.

  1. Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschillende kleuren”

    Véronique Leysen kleedt zich als een Parisienne: “Ik shop als een man: wat ik mooi vind, koop ik in verschil­len­de kleuren”

    Je kent ze wel, de typische Parisiennes die de Franse trottoirs veroveren met hun bescheiden maar elegante outfits. Niet makkelijk om te kopiëren. Toch slaagt onderneemster Véronique Leysen (35) erin, en ze doet dat met verve. Daar kunnen we nog iets van leren. Aan de hand van haar signature look vertelt Véronique hoe ze haar outfits samenstelt en waar ze rekening mee houdt tijdens het shoppen.
  2. Stylist Greet Moens (54) geeft tips voor meer kleur in je kleerkast: “Begin met lingerie of een accessoire”

    Stylist Greet Moens (54) geeft tips voor meer kleur in je kleerkast: “Begin met lingerie of een accessoire”

    Wie Greet Moens (54) passeert op straat, is spontaan goedgezind. Niet moeilijk, want haar kledingstijl is heerlijk eclectisch en kleurrijk. De ideale boost voor je humeur. Als stylist moedigt ze anderen aan om ook roze, oranje of turquoise in de kleerkast te introduceren. Hoe je dat doet in de praktijk? Greet toont het aan de hand van haar signature look, en wij stelden haar enkele gerichte vragen.