De betekenisvolle garderobe van Kate Middleton.
Volledig scherm
PREMIUM
De betekenisvolle garderobe van Kate Middleton. © Photo News

Hoe Kate Middleton haar kleerkast gebruikt om het publiek aan haar kant te krijgen: “Ze ziet er al 10 jaar hetzelfde uit, dat is een tactiek”

RoyaltyHetzelfde kapsel, dezelfde lippenstift, dezelfde koninklijke houding: al 10 jaar lang is Kate Middleton (39) een exacte kopie van zichzelf, en eentje die de tand des tijds niet lijkt te voelen. Hipper dan de Queen en meer down-to-earth dan Diana, maar achter elke outfit zit een doordachte strategie die veel verder gaat dan het protocol. “Kate heeft de stijlregels van het koningshuis herschreven. Het gaat om meer dan mode alleen. Het is haar belangrijkste wapen.”

 1. Miljoenendeals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit
  PREMIUM
  Royalty
  5

  Miljoenen­deals en een erfenis van prinses Diana: zoveel verdienden Harry en Meghan al sinds de Megxit

  Begin 2020 kondigden Harry (36) en Meghan (39) aan dat ze financieel onafhankelijk wilden worden, en dus een stapje terug zouden zetten uit de Britse monarchie. Een jaar later zijn ze gesetteld in Californië, waar ze in een luxevilla - prijskaartje: meer dan 12 miljoen euro - tussen de grote sterren wonen. Maar waar halen ze precies het geld vandaan om dat alles te betalen? Van Netflix en Spotify tot een alles onthullende biografie: wij maken hun rekening.
 2. “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”
  Royalty

  “Niet één, maar vier boeken onderweg: prins Harry sluit uiterst lucratieve deal met uitgeverij”

  Dat prins Harry (36) z'n memoires zou uitbrengen, was al langer bekend - tot groot ongenoegen van de Britten. Maar de prins zou nog wel meer schrijfsels in petto hebben. Met uitgeverij Penguin Random House heeft hij een deal voor vier boeken gesloten, waarbij ook z'n echtgenote Meghan Markle een graantje mag meepikken. Dat schrijft Daily Mail. Opvallend: het tweede boek van Harry zou pas gepubliceerd worden als de Queen overleden is.