Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Timothy Castagne, die zes uur lang geopereerd werd, ontsnapte na botsing op EK aan einde carrière

Rode DuivelsDe breuk aan de arcadeboog - de rand van het bot boven het oog - bij Timothy Castagne was gecompliceerder dan aanvankelijk gedacht. Dat bracht een extra scan in het ziekenhuis van Antwerpen dinsdag voor de operatie aan het licht. Een operatie die tussen de 2 en de 4 uur zou duren, duurde uiteindelijk 6 uur. Én had de blessure drie centimeter hoger geweest, zat zijn carrière erop.

23 reacties

 • Guy Moreels

  3 maanden geleden
  Spoedig herstel. Hopelijk kan hij snel zijn plaats terug innemen. Het woord “opzettelijk” neem ik niet in de mond. Het was gewoon een spijtige botsing van de hoofden. Gelukkig betekent het geen einde voor zijn carrière !
 • Annette Van Meervelde

  3 maanden geleden
  De sommen die er mee gemoeid zijn, zijn veel en veel te hoog. Ze maken mekaar letterlijk af.Straks is ijshockey nog een zachte sport tegenover voetbal
 • Eric Verbruggen

  3 maanden geleden
  Goed herstel Timothy! Hopelijk snel terug op de voetbalvelden.
 • dominque pattyn

  3 maanden geleden
  Die speler van Rusland heeft zich niets te verwijten. Het was gewoon een puur ongeluk met hoofd tegen hoofd. Dat is het risico bij voetbal. Geen enkele werd gefloten.
 • Kris Vos

  3 maanden geleden
  Speler onmiddellijk schorsen die dit gedaan heeft was wel degelijk expres
 1. Amateurbeelden tonen dat steward pegel van Cristiano totaal niet zag aankomen: “Toen ik hem boven mij zag staan, dacht ik dat ik dood was”
  Play
  Champions League
  29

  Amateur­beel­den tonen dat steward pegel van Cristiano totaal niet zag aankomen: “Toen ik hem boven mij zag staan, dacht ik dat ik dood was”

  ‘t Was een stevige klap. Een hard schot van Cristiano Ronaldo zoefde eerder deze week tijdens de opwarming voor het Champions League-duel tegen Young Boys over het doel en belandde recht op een steward, die tegen de grond ging. Ronaldo, die toch wat in paniek leek, sprong meteen over de boarding om te checken of alles oké was.