Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

SOS Mertens? Zo ver wil ex-bondscoach Georges Leekens niet gaan: “Een ‘strontgoaltje’, dat kan Dries helpen”

EK voetbalMoeten we ons zorgen maken om de vormdip van Dries Mertens? “Neen, maar hij moet wel de juiste feeling terugvinden”, zegt ex-bondscoach Georges Leekens.

4 reacties

 • Gino Denil

  3 maanden geleden
  Voor top prestaties moet je 100% zijn. Met maar 90% zak je ver weg.
 • Dave Janssens

  3 maanden geleden
  Een mooi goaltje kan ook wonderen doen hoor mor soit, Leekens is niet meteen de persoon die ik graag hoor tussen beiden komen. Hoe verder die man zich van het nationale elftal distantieert, hoe beter.
 • Andy Van Daare

  3 maanden geleden
  Leekens diet ( en deed ) zich veel groer dan hij eigenlijk is, ook op de kap van het Nationale team, nooit begrepen waarom hij eigenlijk bondscoach geweest is...
 • luc matton

  3 maanden geleden
  Leekens? Nee, die man moet ik niet. Eigen lof. Weinig tot niets bereikt. Grote mond. Poenpakker.
 1. Real Madrid gaat in slot winnen bij Valencia, Eden Hazard beleeft totale ommekeer vanop de bank
  LaLiga
  3

  Real Madrid gaat in extremis winnen bij Valencia, Eden Hazard beleeft ommekeer vanop de bank

  Op de valreep kaapte Real Madrid de drie punten weg op het veld van Valencia. Tot minuut 86 was er geen vuiltje aan de lucht voor de thuisploeg na een verdiende goal van Hugo Duro - tot dan had Thibaut Courtois zijn ploeg al meermaals rechtgehouden. Maar in het slot, toen Eden Hazard al op de bank zat, kwam de totale ommekeer na goals van Vinícius en Karim Benzema. Geen eerste nederlaag van het seizoen voor de Madrilenen, wel 13 op 15 en de eerste plek in het klassement.
 2. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
  Jobat

  Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

  Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.