Lukaku.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukaku. © Photonews

Onze chef voetbal ziet dat Lukaku blijft verbazen: “Romelu orkestreerde zoals Cruijff vroeger, maakte acties zoals Van Basten en werkte af zoals Gerd Müller”

Rode DuivelsAls Hazard, De Bruyne en Witsel niet fit zijn, en de twijfels nemen toe, en als het land zich afvraagt of België wel Europees kampioen kan worden, dan staat Romelu Lukaku op. “Hij nam de ploeg bij de hand en zorgde voor een deugddoende zege én prestatie”, zag onze chef voetbal. “Vrijdag vertrekken de Duivels naar Sint-Petersburg. Zij hebben uw en onze zegen.”

6 reacties

 • Geert Van de Moortele

  3 maanden geleden
  En toch zijn er matchen waar alles fout gaat.Dus géén echte topper die er staat op de grootse momenten.
 • Freddy Madou

  4 maanden geleden
  Man, man wat wordt die Lukaku weer opgehemeld, van de 90 minuten voetbal heeft hij er 75 van gewandeld zijn armen zijn veel vermoeiender dan zijn voeten, is groot en sterk maar O zo triestig in zijn balcontroles, en vergelijk hem toch niet met Johan Cruyf, die was een meester tacticus en voetballer.
 • André Christiaens

  4 maanden geleden
  Johan Cruyff was toch nog wel iets anders dan Big Ron, gisteren is er maar eene deftige voorzet gegeven en dat was van die slak van FCB Hans Van Aken, maar de afwerkers lieten het afweten. Big Ron was sterk door het afmaaien van zijn baard, hij ging snel zoals een hazenwindhond, de verdediging staat er voor 99 % maar het middenveld is nog een groot probleem.
 • piet de boer

  4 maanden geleden
  Vergeleken met Van Basten is Lukaku maar een houten klaas.
 • Toby McCartney

  4 maanden geleden
  @Paul Jadel Ik weet niet welke match jij gezien hebt, maar "Big Rom" heeft een beresterke wedstrijd gespeeld. Zowel aanvallend als verdedigend. Zelfs met 3 - 4 Kroaten aan zijn lijf deed hij nog wat hij wou. Liet hij enkele technische hoogstandjes zien waarvan niet alleen mijn mond openviel. Lees er de internationale pers maar eens op na. Het oogt misschien niet zo verfijnd als Messi, Ronaldo of De Bruyne, maar hij doet het wel. "The Beast" is in Italië uitgegroeid tot een absolute wereldtopper.