PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Onze chef voetbal blikt een laatste keer terug op het EK van de Rode Duivels: “Te gast op een foute party”

Rode DuivelsDe bondscoach had dit weekend zichzelf alweer bijeen geraapt. Hij doet door. Toch al zeker tot en met de eindronde van de Nations League begin oktober. Het lijkt ons een goed, nieuw evaluatiemoment. Want mag Martínez iets aangewreven worden na dit EK? Of zijn onze vette jaren gewoon voorbij? Onze chef voetbal een laatste keer over het mislukte EK van de Rode Duivels: “We waren een elftal dat bleef hangen terwijl de rest vooruit dendert.”

54 reacties

 • Filip Vanlaeken

  3 maanden geleden
  Hoe kan dat nu ? Onze bond doet die iets ? Kijken die wel naar het EK ? Onder Martinez hebben we nog nooit een wedstrijd tactisch overheerst. We worden in een tang gehouden en wachten op een individuele flits. Ontsla aub Martinez of we winnen niks.
 • Paul Luyckx

  3 maanden geleden
  Topspelers bij hun club maar als nationale ploeg hebben wij bijna alle belangrijke wedstrijden tegen de echte toplanden verloren dat zegt genoeg. De media hebben de lat veel te hoog gelegd voor onze jongens.
 • PHILIPPE QUINART

  3 maanden geleden
  Versta al die kritiek niet. Enkele weken geleden stonden de kranten alleen maar vol met lof over deze "gouden generatie". Hebben we goede spelers: ja. Hebben we wereldvedetten: op een tweetal na niet. Laat ons tevreden zijn met de resultaten welke we behalen. Het is niet met spelers uit ons Belgische kampioenschap dat we het gaan doen. Hopelijk zien we volgend seizoen wat meer aanvallend voetbal.
 • Jef Lois

  3 maanden geleden
  Lukaku hij die zich zelf vergeleek met wereld spelers. Hij die op zijn 10 vierkante meter bleef staan om de bal te vragen ,zelfs de keeper van de Italianen heeft meer gelopen als hij . Wat een over roepen kerel.
 • Janus Trijp

  3 maanden geleden
  Lukaku een topper?, vergeet het maar, hij komt technische veel en veel tekort.