Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

ONS RAPPORT. De revelatie van het EK krijgt geweldige score van 9 op 10, ook achteraan hoge punten met dank aan "rots in de branding”

Rode DuivelsBij de laatste acht! Na een ongeziene nagelbijter kegelden onze Rode Duivels Portugal uit het EK. Nu al de Belgische revelatie krijgt een geweldige 9 op 10. Voorts een rots in de branding achteraan met een knappe score en vijf spelers met dezelfde score. Ons rapport. 

52 reacties

 • marc werbrouck

  4 maanden geleden
  De beste stuurlui staan weer aan wal, te zien en te lezen. Waarom jullie zelf Martinez niet vervangen begrijp ik niet.
 • Carlo Blanckaert

  4 maanden geleden
  Dus nu krijgen ze 9 op 10. En hoeveel kregen ze als de bal van Guerreiro niet recht tegen de paal, maar binnenkant paal was voor Portugal, het 1 - 1 werd en bleef bij verlengingen en ze eruit lagen met strafschoppen? Zelfde match, maar andere punten zeker?
 • rigo beernaert

  4 maanden geleden
  in de plaats van mertens eens doku laten spelen en ook carrasco moet nog leren beter keuzes te maken om de bal af te leggen
 • Marc Reynaert

  4 maanden geleden
  Correcte uitspraak van Santos! Ze verdienden het absoluut niet te winnen. Waar was Lukaku? Hoeveel gevaar hebben ze gebracht voor de goal van de Portugezen? Wèl een mooi doelpunt van Thorgan maar daar is alles mee gezegd.
 • Joris Vanderaert

  4 maanden geleden
  Lukaku 0/10 lees ik ergens... man waar zit voeltalkennis van sommige mensen. Lukaku verzekerde de vooruitgespeelde bal nadat Courtois Ronaldo gedribbeld had. Hieruit kwam het gevraar, de kans en het doelpunt van T. Hazard. Enkel en alleen voor die actie verdient Lukaku al 6/10, want was mee beslissend. Voor de rest heeft hij hard gewerkt, niet iedereen is dat gewoon en dus niet iedereen kan dat goed inschatten.