De basiself tegen Rusland.
Volledig scherm
PREMIUM
De basiself tegen Rusland. © Photo News

ONS RAPPORT. Nu al de schrik van het EK, drie spelers met een 8/10, maar ook een verrassende naam die maar net geslaagd is

Rode DuivelsGeen valse start van onze Rode Duivels op het EK. Na één helft was de klus geklaard tegen Rusland. De spaarmodus ging op na rust, al legde Romelu Lukaku er op het einde nog een derde binnen. Uiteraard is hij onze man van de match met een bijna perfecte score. Ook drie spelers met een 8 op 10, één (verrassende) speler is maar net geslaagd. Ons rapport. 

14 reacties

 • Alexa Grieken

  2 maanden geleden
  Schrik van het EK. Lol
 • danny janssens

  3 maanden geleden
  Carasco een 7? Kent deze analyst iets van voetbal? Verdiende zeker een 9. Thorgan , Tielemans , Den Doncker , Mertens waren zwak. Verdienden amper 5 , Mertens zelfs 4. Over the top die gast.
 • patrick VANHOVE

  3 maanden geleden
  Wat een onzin Tielemans en Dendoncker zijn hun punten niet omgekeerd?
 • H. Anckaert

  3 maanden geleden
  Vergeet ook niet dat alle andere toplanden een meevoetballende keeper hebben, wij dus niet!! Hij is verbeterd maar daar stopt het ook!! Van Tielemans heb ik het al meer dan eens gezegd, zet hem ipv Witsel en we zakken zo weg op de ranglijst. Mertens heeft afgedaan, Munier altijd laten spelen, laat hem spelen juist zoals het met Lukaku niet zo goed ging indertijd! Lukaku is de ook de enige RD spits die zoveel vertrouwen heeft gekregen, Origi, Bats, Benteke hebben dit bijlange dit niet gekregen!!
 • Dirk Geens

  3 maanden geleden
  Lukaku is echt 100% beter geworden. Knappe passes en gemakkelijk scoren. Mertens helemaal uit vorm. Dendocker te traag en veel fouten. Alleen achterwaartse- of zijwaartse passen. Tielemans heel goeie reservespeler. Ik zou Dennis Praet en Hans Vanaken omscholen tot centrale verdediger. De echte test komt tegen Frankrijk Portugal Spanje Duitsland Italië Nederland... In modern voetbal heb je vooral creativiteit nodig geen "lopers".